Jacuzzin kallar (y)

Japp, nu ska jag hoppa i jacuzzin (: Kanske tonar håret sen också, är lite osäker för vet inte om det blir mycket mörkare då. För jag vill inte ha det för mörkt ;o Men vi får väl se vad som händer! Mamma & Petter är på bio ikväll och tittar på Snabba Cash (avundsjuk är jag ja! ). Ha det så bra så länge!

Vår härliga jacuzzi! ;D

Ishallen idag (:

När jag kommit hem från Rickard idag, så åkte jag, Petter, min lillebror & hans kompis ut till ishallen för att åka skridskor. Det var kul en stund iallfall :) Här är lite bilder ifrån vårt besök ;p


Sista lediga dagen..

Ja, idag är den sista lediga dagen för mig & alla andra som går i skolan. Sov till 11, vilket var skönt! Man vet ju vad som väntar imorgon? Klockan lär ringa vid 6 eller något sånt. Inte kul... Jag fruktar det!! Men förhoppningsvis får man det nya schemat ;D Och jag hoppas verkligen att det blir bättre än det förra! Usch nu kom jag på att jag kommer få tillbaka 3 prov, jag tror jag klarar det ena (förhoppningsvis) men dem andra två tror jag verkligen inte att jag klarar, TYVÄRR!! Vill verkligen inte göra omprov!

Nog pratat om skolan, orkar inte tänka på den skiten just nu :) Jag var ju uppe i Sundsvall för inte så länge sen, där jag hälsade på släkten och vi åkte skidor. Det var jätte kul att åka skidor (även om jag bara höll mig i barnbacken) hahha ;D Jag har åkt skridskor två gånger också, man börjar lära sig att inte trilla :) Trillade faktiskt inte en enda gång ;D Sug på den !


The stars in the sky.

Denna dagen har varit rätt skön, började med att jag vaknade upp med Rickard bredvid mig vilket var mysigt :) Sen körde jag & Marlene till Öb och kollade lite. Sen stack hon ner till stan och solade så jag åkte hem till Bettan. Och dör stannade jag till kvart i fem ungefär. Vi gjorde egentligen inte så mycket, men det var ändå kul!

Imorgon drar jag in till Landskrona och ska åka skridsko med Rickard och hans lillebror Axel :) Sover över där och sedan far jag & Rickard hem till mig igen och då kommer mina kusiner ifrån Småland hit ;D


RSS 2.0