lets go and digg me down..

Anledningen till att det varit glest i bloggen nu är att dessa dagarna inte varit dem bästa för mig. Allt har gått snett och fel. Eller enligt min åsikt har det de. Sitter med extrem huvudvärk, jippi! Vet att man inte ska sitta vid datorn då men jag kände för att skriva ett blogginlägg. Igår vaknade jag med denna huvudvärken också och ont i ryggen. Kände mig sjuk, men slängde i mig några ibumetin och åkte till Maxi för att praktisera. Det gick bra och allt flöt på (hade ju tabletterna som hjälpte).

Och imorse vaknade jag likadant, och tänkte att jag inte skulle kunna gå till skolan med den huvudvärken så sjukanmälde mig och stannade hemma. Sov hela förmiddagen, från och till. Vaknade och var helt genomsvett, förmodligen för att tabletterna tagit bort febern. Nu börjar nacken göra väldigt ont också :/ Så idag mår inte Emily som bäst.. Men hoppas det är bra med er bloggläsare :)

it goes up & up ! :)

Nu älskar jag verkligen livet ! Det är sånna här stunder som gör en glad, riktigt glad! Anledningen till att jag är glad idag är för att jag har två intervjuer imorgon! En angående praktikplats och en angående jobb. 10.00 ska jag vara på Ica Maxi i Ängelholm och 15.00 ska jag på intervju med restaurangchefen på Burger King i Ängelholm! Chanserna med Burger King ser stora ut om jag ska vara ärlig :) Först så fick jag ett utskick om att det inte fanns någon plats och att det var väldigt många som sökt, men sedan skickade restaurangchefen att han ville ha min ansökan till hans pesonliga mejl för att det fanns en ledig tjänst och idag fick jag ett svar om att han ville träffas så jag skulle ringa honom. Och imorgon ska jag dit på intervju ! Sjukt kul :) Är riktigt j*vla glad nu!!! Helt obeskrivligt! Jag ska be till gud om att jag får båda, behöver verkligen jobb och behöver praktikplatsen också...! HAPPY FACE :D


its so bright

Det verkar som att ni bloggläsare har samma smak som mig vad gäller filofaxen! haha, det var kul att höra iallafall!

det var några som undrade om Axel Esskå är en gammal travare och ja du hade rätt det är han! :) Josefin undrade om vi fått honom att hoppa, och japp det har vi! Han har hoppat en stigande oxer på 60 cm :) Riktigt duktig är han! :D Om ni vill följa mitt hästliv så kan ni gå in på: www.stallcappuccino.blogg.se Vore jätte kul om ni kikade in där!

Filofax - ge mig!Den här filofaxen vill jag ha!
Den är riktigt fin tycker jag :D
Det som är så bra med filofaxer är att man bara behöver byta ut bladen varje år och inte behöver köpa en ny :) Men å andra sidan brukar en filofax kosta en del, men kosta vad det kosta vill!
Jag SKA ha en sån (a)

Hello world, this is me !

Jag & Jessica var ute och lekte med hennes nya systemkamera för några dagar sen, och här är några utav bilderna vi tog :)!
Axel Esskå :)Axel Esskå är en vallack född -03 som är under utbildning. Det är jag som rider & utbildar Axel :)

Doris <3Det här är vår kära hund Doris :) <3

Wiie (:

Precis varit ute & plockat massor utav röda vinbär i trädgården!!! Nu ska jag baka röda vinbärspajjer :D Gooottt!! Sen ska jag klippa gräset...

RSS 2.0