oonsdag :)

Igår var jag på stan med Sofia :) Riktigt mysigt, tog en fika på espresso house och sen vandrade vi på stan och shoppade loss! Jag köpte en del smink, ögonfransböjare med värme, sol lotion och nagellacks remover och en ring (bilder kommer senare).

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen prova min nya "self tanning lotion" för ansikte och kropp :) fotar sen så ni får se resultatet, om lotionen nu funkar!


Stääda..


Frullen :)

Min härliga frukost idag bestod av pannkakor och sylt med ett glas saft till ute i solen :) !


Fler besökare på bloggen?

Vill du få fler besökare på din blogg? :)
Jag har då ett litet tips som fungerar super bra för mig!!
Bli medlem på bloggtrafik!
Jag får en hel del fler besökare med hjälp av den sidan.
Det är rätt lätt att lära sig den, behöver ni hjälp så är det bara att fråga mig :)

Hard work!


Yes, äntligen tog jag mig i kragen och tränade! Min pojkvän har ju som ett litet gym i ett av sina rum :)
Då är det ju bara att passa på! Körde lite kondition, boxade lite och tränade armarna.
Jag bara längtar såå till träningsvärken imorgon..eller inte!! Men då vet man att man har lyckats iallafall :D!

Drömjobb!" Gör dina simmar till modiga hjältar eller kreativa entreprenörer!

Nu kan dina simmar få de bästa jobben någonsin! Gör din Sim till stadens hjälte eller ställ till med trubbel i grannskapet. Kommer din Sim att rädda dagen som modig brandman, bli en stenrik uppfinnare eller ledande arkitekt? Det är helt upp till dig! "


" Bredda dina simmars horisont med ett gäng nya och helt fantastiska karriärmöjligheter. I The SimsTM 3 Drömjobb, bestämmer du om din Sim ska bli stadens hjälte, eller ställa till med trubbel i kvarteret. Låt din Sim bli en hjältemodig brandman, en inflytelserik arkitekt som förändrar staden, eller leva livet som tatuerare. Kommer din Sim att bli en framgångsrik miljardär och innovatör av högteknologiska produkter, eller en sliten och lite galen vetenskapsman? Kommer de att jobba som detektiver, och avslöja hemligheter genom att leta efter fingeravtryck, eller klå upp misstänkta för att klämma dem på information? Deras framtid vilar helt i dina händer! " 

Jag sitter och spelar detta roliga spel: The sims 3 Drömjobb.
Det är faktiskt riktigt roligt, även om jag inte riktigt har förstått mig på allt. Vet inte riktigt hur man ska göra men jag provar mig fram! För en gång skull så fuskar jag inte, inte över huvudtaget! Riktigt stolt, haha! Det är roligt för man kan kontrollera vad ens simmar gör på jobbet.

Nu har jag gjort så att killen utbildar sig till brandman och tjejen till stylist. Det finns säkert flera andra alternativa yrken, men dessa gjorde mig intresserad. Som brandman får han svara på nödrop, laga nödalarmet och laga bradbilen till en början. Hon som utbildar sig till stylist får styla om olika personer ifrån staden, ändrar kläder, makeup osv.

Riktigt roligt, köp du också det! :)

Sommarlov :)Soommar sommar och sool! :)

Eller ja, sol kanske det inte riktigt är? Det hade kunnat vara finare väder...
Det är faktiskt vädret som gör humöret, enligt mig. Är det fint väder ute med sol så vill man ju gå ut och humöret blir genast på topp! Om det regnar ute stannar man gärna inne och det kan lätt bli irritation på varandra då men å andra sidan kan man ha det mysigt och titta på film m.m. Idag är väl vädret något mitt emellan.

Men nu ska jag snart in i duschen, ha det så bra så länge :) !


snart så! :)

Godeftermiddag folket ! :)
Nu börjar paniken försvinna mer och mer, sommarlovet är ju här IMORGON! Guuud så skönt det ska bli! Slipper tänka på alla arbeten & inlämningar & prov! Häärligt! Idag ska jag antagligen hitta på något med klassen innan skolan slutar, blir nog grillning på gröningen. Vi får hoppas att vädret blir bättre ;b Förhoppningsvis ska jag sova över med min älskling också! ;d

Ciao !

RSS 2.0