Gott nytt år!

Ska strax gå ner & antagligen duscha och sen fixa mig! Har lite beslutsångest om vad man ska ha på sig! ;o Aja, det löser nog sig! Imorgon ska vi antagligen åka skidor (: Och idag tog vi in alla hästarna på ridskolan och åt kalkon hemma hos min låtsas farmor & farfar.

Vart ska ni fira nyår? :D

På väg mot Sundsvall (:

Godmorgon folket!
Är i bilen och kör ifrån Stockholm vidare till Sundsvall. Skakigt värre är det att skriva. Tittar ut och ser den vackra vita snön. Det är mycket mer snö redan i Stockholm jämfört med i Skåne. Vi beräknas vara framme klockan 15 ungefär, för vi ska stanna och äta också. Ni får ha det så bra allihopa (:

Stockholm - here I come!

Surfar ifrån bilen nu, har suttit här i snart 2 timmar. Och det börjar redan kännas i baken, man får så ont av att sitta på samma ställe såhär länge! Ingen höjdare iallafall... Vi är på väg till Stockholm, ska bara sova över där och sedan åka vidare till slutdestinationen Sundsvall! Yes, så är det. Min låtsas pappas släkt bor där uppe och vi ska fira nyår med dem (: Där är mer än en halv meter snö ;o det är rätt mycket jämfört med hemma, hemma är det nästan ingen snö alls kvar. Tror den började smälta bort på juldagen. Som tur var så hade vi faktiskt snö på julafton! Det är väldigt ovanligt nere i Skåne :p Men jag gillar inte slasken som blir efter snön...och inte dem hala vägarna. Men igår kunde jag faktiskt köra ut till stallet och rykta Rybo och Bonita (: Ska antagligen dit den 4e också ;D Nu är det inte jätte lång tid kvar tills jag får börja rida !! :D Jag längtar så sjukt mycket tills det blir den 1 mars, då får jag sitta upp på en häst igen :) Kul ska det bli, men också lite läskigt ;p Nu ska jag faktiskt ta och stänga datan en stund och försöka sova. 2 timmar av ca 6 timmar avklarade iaf... Godnatt på er alla så länge ;D !

stallet & rykta hästarna (:

Ska alldeles strax ut till stallet och rykta hästarna (: Tar med kameran så jag kan fota eller så fotar jag med mobilen ;p bilder kommer sen (:

En liten fråga (:

Vad fick ni i Julklapp ? :)



when the sun shines (:

Godmorgon allihopa! Sitter på mammas dator, ska antagligen ha denna sen efter att vi kommit hem från sundsvall och dem nya datorerna har kommit ;p den är liten och fin ;D jag har faktiskt börjat lära mig att skriva på denna, det är rätt stor skillnad xD Och min nya mobil (samsung s5230) är super bra! Finns roliga funktioner och den funkar bra. Det tar ett tag att vänja sig vid att skriva på en touch mobil, men det går! ;D Det som är lite jobbigt med den är att det funkar inte att skriva på blogg.se !!! Jäkligt tråkigt :/ Man kan trycka in på rubriken och skriva men här där man skriver själva texten går det inte ens att klicka in på ;/ Jaja, det problemet för jag försöka lösa sen...hahah (:

Idag:

Äta frukost

Duscha

Göra vid mig

Åka till Rickard?

Ja så ser dagen kanske ut för mig, får se vad som händer. kram på er allihopa!


Det här är mammas data som jag antagligen snart ska ha ;D :







God jul allihopa!

Igår var det julafton och man hade besök och åt mycket mat! Julmaten var riktigt god, med hemmagjorda köttbullar :) Jag fick jätte bra julklappar! Fick en Samsung s5230, och snacka om förvånad jag var!! Hade inte en endaste aning och blev super glad! :D Fick ett kristall skydd till den och minneskort också.


Samsung s5230

Idag ska Rickard komma och vi ska väl bli inne och titta på film och mysa. Igår vann jag två ljuslyktor från när vi spelade julklapps leken med Emmie och deras familj :) Alla slogs om hjärtlyktan och vet ni vad? Det slutade med att jag vann den ;D ! Snacka om glad jag blev (A) Snart åker jag upp till sundsvall till min låtsas pappas släkt, åker den 28e och är hemma den 3e januari. Så nyår ska firas där :) Hoppas ni haft en bra jul & får en bra nyårsdag !

SNÖÖ!



Yes, snön är här! Snön är mysig så länge den håller sig vit och knarrig. Gillar inte slasket! Det var så mysigt imorse när jag kom ut på trappan och hörde knarrandet under fötterna. Det är så himla mysigt! Sen på eftermiddagen när man kom hem var det inte lika mysigt...slask som in i ! Blött om fötterna blev man! Usch inte kul!

Idag hade jag bara 1 lektion & ett studiebesök. Sköönt! Studiebesöket gjordes på Swedbank. Satt och lyssnade på när någon chef därifrån stog och pratade i en timme...men man slutade å andra sidan klockan 12 ;D Och nu är Rickard på bussen hit (:

Det blir att plugga hel kvällen sen...prov i Naturkunskap imorgon. INTE kul! Ännu tråkigare är att  vi börjar klockan 8.00 och slutar 16.20 imorgon! Helt sjukt är det! Det är ju 8 timmar och 20 minuter på en skoldag? Hemskt att det får vara så -.- !

Bloggar kanske lite senare om jag har tid ;) <3

Pepparkaksbak (:

Det blev pepparkaksbak med min Lillebror idag (: Degen var väldigt kletig, men fick hälla på lite mjöl så funkade det perfekt! Vi har köpt två nya pepparkaksformar också, en älg & en ängel. Väldigt fina (: Är inköpta från Jul på Fredriksdal. Förresten så blev lussebullarna igår jätte goda! Jag åkte med min låtsas pappa hem också och åt gott och pratade. Skolan idag har varit helt okej!


Lite bilder från bakningen ;) !


Lucia !

Idag skulle jag egentligen hjälpt till att göra i ordning en häst inför Lucia tåget i Ängelholms ridskola, men tyvärr blev det inget lucia tåg för den hästen :/ Dem är på väg upp med honom till djursjukhuset, hoppas allt går bra !

Istället ska jag nog baka lussebullar ;p Det är så himla gott med lussebullar!


Idag kommer min lillebror hem från sin pappa och han kommer bli lite chockad! För han har fått ett nytt rum, helt nymålat och allt. Och Petter har målat en drake på hans vägg också. Ska bli kul att se vad han tycker ! Nu ska jag gå upp en stund, ha det så bra så länge!

Kissie ! (;

Har en dagens fråga till er !


Vad tycker ni om Kissies blogg? Tror ni att hon är som i bloggen i verkligheten?


Jag själv brukar faktiskt läsa hennes blogg, mest för att det är rätt kul att se vad hon skriver om. Oftast är det ju egentligen inte så intressanta saker. Men man undrar ändå är det sant det hon skriver? Är hon verkligen sån? Är Alexandra som Kissie, eller är bloggen Kissie bara en karaktär? Ja, det är den stora frågan. Men dem som känner Alexandra vet nog svaret på den frågan bäst. Dessutom finns det faktiskt vettiga saker i hennes blogg också. Annars hade hon väl inte varit en av Sveriges största bloggerskor? Eller? (;


My day

Jessica stack precis hem till sin kille som bor här borta vid mig. Vi har varit hela dagen idag, & kul hade vi. Det blev mycket snackande om allt som hänt den tiden vi inte var så mycket. Det är skönt att vi hittat tillbaka till varandra (:

Skolan idag var väldigt chill, började ju kvart i ett och slutade fem över två. Det kändes rätt onödigt att jag kom dit för det enda jag gjorde var att låna en engelsk bok och gjorde lite engelsk grammatik. Så himla onödigt alltså! Men ville ju inte få ogiltig frånvaro så jag åkte dit iallafall. Jag trivs bra i den nya klassen, bättre än i den gamla ;D


Det fick bli en underbar bild från Thailand på en ananas (: Saknar Thailand, vill åka dit igen!!

Ny vecka = Nya tag



Denna dag har varit riktigt skön! Började visserligen 8.15 men slutade 11 (: Efter skolan stack jag hem och körde inom Frams Gymnasie där jag träffade Jessica.

Hon är efterlängtad den tjejen! Vi hade en tid då vi var som tvillingar. Ingen skulle kunna komma emellan sa vi. Men det hände något och sen var det inte vi längre. Den tiden är saknad sjukt mycket. Önskar att allt var som det var då. Varje helg var vi och vi hittade alltid på något. Vi hade också alltid lika kul. Det var aldrig tråkigt med min Jessica. Vi kallade oss dessutom Piff & Puff. Vi cyklade runder på våra cyklar, skjutsade varandra ibland också. Dessutom bodde vi rätta nära varandra också. Leendena på våra läppar var sanna. Vi var som systrar. Till och med som Tvillingsystrar, så tighta var vi. Men förhoppningsvis kan vi börja vara mer med varandra (: Ska faktiskt vara med henne imorgon och kul ska vi ha ! Längtar som in i redan !

Fick precis reda på att jag itne börjar förräns 12.45 och har en lektion och det är Engelska, så det ska bli skönt!
Ska kolla på Paradise Hotel nu, ha det underbart allihopa ;D

Jul på fredriksdal

Har varit på Fredriksdal i Helsingborg idag (: Mysigt att gå runder där med familjen, vi fick göra dekorationer på ljus och vi köpte godis och lite sånt. Jag har precis tänt mitt ljus. Har tänt lite andra ljus här inne också, det blir sån fin stämning då ;D Lyssnar på himlen är oskyldigt blå av Ted Gärdestad också. Har för övrigt inte så mycket att göra just nu.


Tv (:

NCIS: Los Angeles nu och 22.00 är de Hells Kitchen ! Så tv hela kvällen tills man somnar (: Godnatt & Sovgott allihopa <3

Narnia !

Kollade klart på Narnia precis. En bra film är det! Har kollat på den från igår, med lillebror ;p Kunde inte se klart den igår för vi satte igång den så sent och idag har brossan tränat innebandy så han kunde inte förräns nu på kvällen. Det var mysigt att kolla film med han, längesen man gjorde det (: Idag har jag testat att vara i Trade & Services klassen, kanske ska byta dit. Det gick bra att vara där, även om Ulrik är som han är hahah! Har också borstat tänderna för inte så längesen och hade faktiskt tänkt att hoppa ner i sängen alldeles strax!

Måste ta tåg imorgon! Taxi resorna är slut för mig nu :( Har fått taxi för att jag skadat levern i en hästolycka för er som inte vet. Kan säga att det varit rätt skönt att få taxi till & från skolan. Det enda man kan klaga på är att man inte kan åka till kompisar och till min kille Rickard så klart! Annars har det varit perfekt. Man har känt sig lite snobbig när man kommer dit i en taxi. Lite fåfäng känner man sig också.

Nu går kvällen mot sitt slut, sängen som gäller nu!


RSS 2.0