Loreal Paris Glam Shine


Glam Shine är L’Oréal Paris första återfuktande läppglans som garanterar glittrande glans och glamorös volym. Det kladdar heller inte. Den flytande konsistensen gör läpparna mjuka och smidiga. Den hjärtformade applikatorn har utformats speciellt för att täcka läpparna med blank och behaglig glans. Det stannar kvar på läpparna i hela sex timmar. Läpparna kantas av en utsökt färg, får en oändlig glans och förhöjd skönhet. Jag vill verkligen prova det här läppglanset och se om allt verkligen stämmer. Hade lätt kunnat ha den i olika färger också om den är bra!

Leggings


Leggings som ser ut som jeans. Dem är otroligt sköna! Dem sitter riktigt snyggt på en också. Man kan matcha dem med allt. Och dem är mycket mjukare i tyget än vanliga jeans. Dessa är mer stretchiga också. Jag använder mina rätt mycket. Jag har bara ett par, dem mörk blåa. Jag vill ha dem andra två också. Mina köpte jag på Bik Bok för 149:-

Kawasaki skor


Ett par kawasaki i olika färger.

Kawasaki skor är både sköna och ser bra ut. Jag har ett pra ljusblå, men kan även tänka mig dem andra färgerna. Dem är väldigt enkla att bara stoppa i foten i och man behöver inte knyta dem varje gång. Sulan är skön och designen är snygg.

Slitna jeans


Fyra olika jeans från Bik Bok.

Slitna jeans är snyggt tycker jag speciellt dem rosa och dem vita. Dem med färg på är inte snygga alls enligt mig och dem som är lappade är inte min stil. Det ska vara hål, det är snyggast. Men absolut inte för stora hål. Jag hade helt klart kunnat köpa dem rosa och dem vita. Blev riktigt sugen på det nu! Det kanske är något att satsa på? Men risken är att det blir för kallt att använda dem nu när vintern snart är här.

Sjuk

Jag vaknade mitt i natten och mådde dåligt. Kräktes också. Och är ju dunder förkyld så fick bli hemma idag. Har sovit hela morgonen och har faktiskt klämmt i mig lite frukost. Nu sitter jag här med datan i mitt knä och tvn på. Mamma är nere i stan och har lämnat sitt tenta arbete och äter med sina kompisar. Nej nu ska jag spela Wedding Dash! Ha det så kul.

Färger

Starka färger kan vara snyggt, men till rätta kläder. Man ska inte blanda för många olika färger heller. Snyggast blir det om man tar en färg och blandar med vitt eller svart. Den här lila kjolen hade varit snygg till en vit tröja och vit tights? Jag själv använder inte så mycket starka färger. Jag är helt enkelt inte en sån människa.



Dagen

Idag har skolan gått hyfsat snabbt! Vaknade med en dunder förkylning ;/ Rickard följde med mig i taxin hem idag och vi somnade nästan direkt när vi kom hem. Vi låg och sov ett par timmar så är pigg som en mört nu såklart! Ska strax lägga in ett mode inlägg ;) Kram

Today.

Idag har det varit en lång skoldag. Men det gick bra ändå! Jag och Rickard gjorde tom alla tisdagens tal på matten. I eftermiddags när jag kom hem bytte jag hos marsvinen och sen skjutsade Petter mig ut till Caroline. Vi satt och funderade ett bra tag, men sen kom vi igång med vårt scrappande! Läs gärna vår blogg: www.ecscrapp.blogg.se Nu ska jag sätta mig och läsa historia och geografi...

Gummistövlar?

Gummistövlar, är det snyggt? Ja, faktiskt kan dem vara det! Har man något snyggt mönster på dem så behöver man verkligen inte gå runder och skämmas för att ha gummistövlar på sig. Nummer 1. är riktigt snygga! Fint mönster på dem, rätt neutralt och syns inte så mycket. 2an är det lite mer färg på! Burberry är ju såå snyggt! Dem syns mer men är riktigt snygga. Kan vara snyggt att matcha till jeans. 3an är rätt cool med snörena där framme. Och rosa är ju såklart fint! 4an är rosa men ändå rätt ljus rosa så den blir lite neutralare än den 3e. Men håller ni inte med om att gummistövlar kan vara snygga?


Nitar!


Nitar, är det snyggt eller inte? Såklart beror det på vilket plagg eller accessoar det är på. Men t.ex på skor kan det vara rätt snyggt. Jag är inte så mycket för nitar. Har aldrig passat i det och har aldrig tyckt att det är snyggt. Det kan vara jätte snyggt på andra! Skon på bilden passar bra ihop med nitar.

Snyggt från Gina Tricot.


En snygg och gosig tröja. Perfekt att ha nu när det börjar bli lite kallare. Tyvärr hade den inte långa armar vilket var lite synd.


Fin tröja som man kan ha på vardagen. Det randiga gjorde att den blev riktigt snygg. Passar perfekt till ett par snygga jeans.


En tröja man kan ha på vardagen. Passar bra till ett par jeans.


Uggs - hissa eller dissa?



Uggs, ska vi hissa dem eller dissa dem? Jag tror att dem är rätt sköna att gå i. Men dem är ju inte supersnygga. Det har blivit lite av en trend att skaffa sånna nu. Jag själv funderar också på om man skulle inskaffa ett par? Jag tycker vi ska hissa dem!

Tjejkvällen!


Rebecka,Emma,Louise & Jag.


Emma<3


Rebecka<3


Louise<3


Sötaste Louise<3

Tack för en VÄLDIGT lyckad kväll! Det här måste göras om fler gånger. Det var det roligaste som hänt på länge!

New day.

Ny dag! Känns helt konstigt att det helt plötsligt är en ny dag. Alltså hade jag tjejkvällen igår, även om det var nästan precis. Det var riktigt kul! Det är en sak som MÅSTE göras om tjejer! Tack för den underbara kvällen <3 Kollar lite på tv, mamma & dem är borta ett tag till. Lyssnar lite på musik också. Det börjar dra lite i ögonlocken!

Mode.


                             Bild lånad från Expressen.

Modet är att antingen ha kortkort eller fotlångt. Det är också mode med vågade färger. Kortkort känns lite för kallt för att ha just nu. Man kan ju alltid ha det på fester för då är man ju inne. Det kan vara riktigt snyggt med en kort kjol, bara den inte är för kort. Korta klänningar är ritkigt söta. Jag gillar mer korta klänningar än fotlånga. För mig känns fotlånga klänningar lite för "tantigt". Mittemellan är rätt lagom. Det sitter snyggt också, man visar inte för mycket. Lite vågade färger kan vara snyggt om man inte matchar det med för mycket färger. En vågad färg kan sitta snyggt med t.ex vita byxor eller en vit kjol. Då blir det inte för mycket.


Good morning.

Härlig morgon! Gick upp vid kvart över sju för Rickard skulle duscha och sen ta bussen ner till stationen. Han börjar 9.05 & jag 10.10 så han kunde inte åka med i taxin idag. Han hade glömt nycklarna här på bordet så han fick springa tillbaka hit & sen till bussen. Har rätt roliga lektioner idag och slutar en halv timme tidigare. Sen blir det tjejkväll!

Idol

Ska lägga mig i sängen nu och tittat på Idol med Rickard (: ! Jag hoppas att Piotr, Mariette, Calle & Jon går vidare!!! Nej nu ska jag gå ner & fylla på vatten sen klistra mig framför tvn. Slänger säkert in några inlägg till ikväll ;)

Shopping.

Har precis varit och shoppat med mamma och lillebror. Shoppade valiga matvaror. Ska ju ha tjejkväll imorgon så det inhandlades till det! Det som står på meny imorgon kommer vara Förrätten: Klyftpotatis, bearnaisås och kotletter. Efterrätten: Kladdkaka med chokladglasyr och vindruvor på, serveras med vanilj glass. Snacks: Dillchips,Sourcream & Onion chips, blandat godis, Exotic läsken & Cola. Kanske nötter också. Vi ska käka gott, snacka & kolla film (:


Dinner!

Ska snart käka Mcdonalds! Mmm! Ricke ligger och halvsover i min säng. Så söt är han. Han ska sova över inatt, ska bli mysigt! Imorgon blir det tjejkväll. Då ska det fotas som in i! Bilderna kommer så klart komma upp här!


Allmänt om mode!


Bilder lånade från Aftonbladet.

Jag förstår inte riktigt höstens mode, är det verkligen snyggt att ha en klänning som är lik en servett? Den är lite för skrynklig också. Hade den inte varit så överdriven så hade den nog varit snyggare! Men det var snyggt med dem skorna till, det matchade verkligen. Den lilla väskan som accessoar passade också snyggt. Klänningen i mitten hade jag kunnat ta på mig om den skulle varit lite kortare i halsen. Men det är inte min stil med konstnärliga kläder. Men den var fin ändå. Tyckte inte om att den gick så långt upp på halsen. Hade den varit lite kortare där då hade den varit perfekt! Också kommer vi till det här med päls. Det har blivit en stor trend nu att ha pälsvästar. Min egna åsikt är att det inte är så fint. Jag själv hade inte tagit på mig en päls väst. Förvisso är det snyggt på vissa personer. Men den på bilden är inte den finaste jag sett.

Glansigt - snyggt?


                  Bild lånad från Veckorevyn.

Glansiga material i metallicfärger är hett i höst. Jag tycker själv att det inte är jätte snyggt, så klart beror det på vad det är för klädesplagg! Den här klänningen var helt ok! Man kan ha den på en fest till exempel. Men jag tycker inte att det är något att ha på vardagen. Glansig klänningar kan vara jätte söta, men egentligen är jag inte så mycket för glans. Isåfall ska det vara lite och inte hela klänningen. Jag tycker inte att glansiga kläder passar på vardagen riktigt.
                                                                                                                                                                  Blogg listad på Bloggtoppen.se

Hemma.

Är hemma nu, kollar lite på tv & väntar på att Rickard ska komma. Dagen har flytit på bra, slutade halv ett eftersom att jag inte kan vara med på idrotten. Tänkte ta ett varmt bad nu! Det är så skönt! Kanske händer att jag pluggar lite sen, börjar ju inte förräns tio över tio imorgon (:


Skolan

Sitter i skolans datorsal & har datakunskap. Har precis blivit klar med alla uppgifter (: Ska strax ha svenska.
Ha det!

Naglar (:

Har precis målat naglarna (: Funderar på att bygga upp min naglar igen med sånt "hemma kit" som jag gjorde till mammas bröllop, det var rätt snyggt. Måste plugga lite medans naglarna torkar...

Duschen.

Nu blir det duschen för min del! Ska bli riktigt skönt. Man känner sig så mycket renare. Sen ska man ju smörja in sig med en mysig lotion och tvätta ansiktet & smörja in det med. Då känner man sig extra fräsch!

Engelska glosor = ...plugga?


Såhär kan det se ut när jag kommer på att jag måste plugga & att klockan är alldeles för mycket för det! Har engelska glosor tills imorgon, så jäkla tråkigt! Kan man inte skaffa fotografiskt minne? (: Det borde väl säljas tycker jag? Men iallafall det är tråkigt att plugga. Det är inget man längtar till precis -.-

Dagens outfit!



Dagens outfit:
Cardigan - edc by esprit, minns inte priset.
Linne - Valentine, minns heller inte det priset.
Jeans tights - Bik Bok 149:-

Höstens trend - röda läppar.


                           Bild lånad från Veckorevyn.

En hösttrend är att ha röda läppar. Jag tycker inte att det är så fint på mig själv. Men det kan ju inte passa alla! Vissa passar perfekt i det medans andra inte gör det. Jag tror att det kan vara riktigt snyggt till rätt outfit. Vad tror du?

p.s tycker du att jag ska lägga ut bilder på dagens outfit? d.s

Kram

Imagine.


Imagine - John Lennon

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one


Satt och läste i en bok som jag fick från posten idag. Den handlar om fred. Den fick mig att tänka till ordentligt. John Lennons text fanns med i den. Då fick jag idén att skriva om den för den är riktigt fin. Vore det bara så som han skrivit i denna texten så vore allt mycket bättre. Tänk om det inte skulle finnas några länder? Då skulle alla bo i ett enda land, alla skulle vara samma folk. Egentligen är alla samma folk, bara att alla inte förstår det. Alla har exakt samma värde. Folk har bara fått för sig att vissa är mer värda än andra. Utan dessa länder skulle man inte kunna säga att någon var utlänning, man skulle inte kunna trycka ner någon på grund av att du är från ett annat land. Alla skulle vara från samma. Utan religionerna skulle det inte finnas något hat för att du tror på något annat. Du skulle inte bli dödad för att du tror på något annat. Du skulle inte bli torterad för att du tror på något annat. Alla skulle antagligen trott på samma sak. Man skulle inte ha olika syn på olika människor, du skulle vara av samma sort som alla andra. Om bara alla skulle leva i fred. Då skulle allt vara mycket bättre. Fler människor hade levt. Jag drömmer om en värld i fred, utan krig, utan våld & utan hat! Den drömmen kommer nog aldrig bli uppfylld...Men chansen finns! Jag hoppas att fler inser detta. Om fler & fler skulle inse det, då kanske det funkar till slut? Om inget hat finns så kanske alla krig & allt våld skulle ta slut? Hat är kanske boven i krig & våld? Kanske är det hat som gör att det uppstår? Därför finns chansen att detta slutar om alla inser det. Kanske slutar allt då? Vore inte det bra? Om alla verkligen engagerar sig i detta så kan det verkligen funka! Frågan är varför folk gör detta? Varför folk krigar, varför folk tar andras liv? Vad är meningen med det? Vad får man ut av det? Ingenting, absolut ingenting. Mer än att folk dör. Folks liv tas. Föreställ dig att alla folk skulle kunna bo tillsammans, i en enda värld. Föreställ dig att alla skulle dela världen. Hur skulle det se ut då? Krigen skulle inte finnas. Det skulle inte finnas något att kriga om. Det skulle inte finnas något land som var ditt, det skulle vara allas. Du skulle dela det med andra. Det är så det ska vara, men det är också så det inte är tyvärr...

Jag hoppas att denna text jag skrivit om John Lennons låt berör er alla. Jag hoppas ni tar den till ert hjärta. Och jag hoppas verkligen att ni gör något av det. Ni kan iallafall fundera på texten. Fundera på om jag har rätt?

Dagens fråga!

Har en sak till att tillägga! Dagens fråga: Hur många inlägg tycker du att jag ska skriva per dag?

Tv?

Är det något bra på tv? Har tittat på idol & kändisdjungeln innan så det är de inte. Startar tvn nu för att titta, hihi ;p Det är Hells kitchen!! Det är rätt roligt att se ibland. Dem har gjort Ramsay så överdriven i programmet. På hans andra program så är han inte alls sån, han är helt tvärtom. Men det är ändå rätt kul att se när han skäller ut dem och när dem verkligen är dåliga. Såg att det var RAC mot FCB på tv4 sport, jag gissar att Rickard sitter fast klistrad vid tvn och tittar på det. Han är min egna lilla fotbollsnörd! Men han är duktig på sin sak! Men jag tycker inte det är lika kul. Det är kul att titta när Rickard & hans lag spelar match men inte sånna stora lag på tvn. Nej nu gäspar jag snart sönder datorn. NU ska jag faktiskt lägga mig!

Kramar på er allihopa!


Godnatt & Sovgott

Det blev inget plugg för mig ikväll, tittade på tv med mamma istället. Orkade verkligen inte. Det är urtrist! Hinner ändå läsa på historian på lunchen. Längtar verkligen inte till spanskan imorgon! Men vi slutar 13.35 istället för 14.35 på onsdagar nu, så det är positivt. Snart har halva veckan gått! Det går sjukt snabbt. Men det är i och för sig bara bra.

Nu snart ska lilla jag krypa ner i sängen & sätta igång tvn. Man längtar till varje helg! Har så kul alltid. Helgen är veckans höjdpunkt. Det har nog mycket att göra med att man är ledig. Men ändå så vaknar man hur tidigt som helst och inte kan somna om. Man har ställt in sig på att vakna tidigt även om man inte vill det. Sitter här & hör hur fläkten snurrar. Har haft den på varje kväll nu. Det är så skönt för då blir det lite kallare också kan man krypa ner under täcket ännu mer då. Och blir man varm är det bara att sticka ut en arm eller ett ben så blir man genast kallare. Jag har en väldigt väldigt dum ovana. Jag sover med tvn ! Varje kväll! Kan inte somna utan att den är på. Och när jag sover i ett annat rum själv där det inte finns tv måste jag ha en lampa tänd. Svaret är att jag är rätt så mörkrädd. Har varit det sen jag var mindre och har aldrig kunnat vänja av det. Men när jag sover med Rickard eller med någon kompis så går det hur bra som helst att rummet är bäckmörkt. Antagligen är det för att jag känner mig mer trygg då. Sover jag ensam så känner jag mig inte alls trygg. Tycker det är skit läskigt att vakna upp mitt i natten, när man vet att alla sover. Det blåser ute & stormen ylar. Då är det väldigt svårt att somna om igen. Kan ta flera timmar för mig. Jag tror jag har på tvn för att då hör jag tvn och inte en andra massa ljud. Är det knäpp tyst så ligger man och lyssnar efter ljud. Fläkten ger ett rätt så högt ljud av sig och det är skönt. Ska smsa lite med Rickard innan man somnar. Får se om han kommer till skolan imorgon för han var sjuk idag & igår. Hoppas verkligen han åker hem till mig imorgon också! Längtar såå efter honom!! Han är så mysig min Rickard! Han är världens mysigaste, goaste, underbaraste, snyggaste , vackraste, sötaste & snällaste pojkvän som finns! Jag älskar verkligen honom ♥ !

Godnatt & Sovgott allihopa nu blir det sängen.


Plugga?...

Funderar på att plugga lite, ska ju ha läst fem sidor i historian tills imorgon... Har några matte tal jag också tänkt göra. Företagsekonomi är så roligt så jag vill nog göra några uppgifter i det också! Undra varför man pluggar på kvällarna och inte direkt efter att man kommit hem från skolan? Är man för trött på allt skolarbete då kanske? Sitter och oroar mig för vad jag ska ha på mig imorgon, vilket I-landsproblem! Funderar på att ha något av mina skärp till något snyggt ;p Men VAD?!

Uppdatering!

Satt och funderade på vad man vill köpa för kläder. Kände mig väldigt shoppingsugen! Tänkte att jag kunde visa er vad jag hittade. En liten uppdatering av snygga kläder! Det gillar vi! Alla kläder & accessoarer kommer från H&M.


Tycker att det röda går riktigt snyggt ihop med det guldiga skärpet. Det är snyggt med armbanden som också är lite guldiga.

Cardigan: 299:-
Skärpet: 79,50:-

Skärpet finns också i svart & rött men jag tycker att det svarta & det guldiga är snyggast.



Hittade också de här läckra topparna för 199:-!


Dessa snygga skärpen fanns också där! Det rosa kan vara snyggt till något vitt precis som dem svarta kan vara.

129:- , 79,50:- , 79,50:-


Kollade lite på accessoarer och hittade dessa hårklämmorna för 49,50:- Tyckte dem var väldigt gulliga!

Another day.

Har precis suttit och lyssnat när lillebror läste ur en bok för mig. Han hade läsläxa. Kollar lite på tvn nu och kollar datan lite. Ska antagligen göra några uppgifter från företagsekonomin som man skulle göra på datorn i excel.





Denna låten sjöng mammas kompis på mammas bröllop, den är riktigt fin tycker jag!
Du är allt - Sonja ahlden.


Boring Sunday

Sitter här & funderar på att släpa ner alla min saker ner till köket & scrappa! Är ritktigt sugen på det, nu när jag köpte fina pennor så jag kan färglägga stämplarna. Rickard är här och sitter o tittar på fotboll, vilket han lär göra hela kvällen ;) Idag har mina kusiner från Småland varit här, fikade, åt & spelade kubb. Riktigt trevligt! Nej nu ska jag släpa ner sakerna!

Höres!

Hello sunshine.

Ja, hello sunshine! Det har faktiskt varit sol idag, det är helt otroligt! Men det är varmt & mysigt så man ska inte klaga. Annars har det varit än hyfsad dag med mycket roligheter & mycket skola. Nu är det bestämt att jag ska tjejkväll nästa fredag, vi blit antagligen sex tjejer inklusive mig som ska käka god mat, spela spel, kolla film & ha allmänt kul! Ska bli jätte spännande. För övrigt så sitter jag och väntar på att klockan ska bli nio då vi sitter på bion & kollar på "flickan som lekte med elden". Kan det bli en roligare fredagskväll? Klart det vore roligare om min älskade Rickard var med men det gick inte denna gången.

Fredag igen (:

Äntligen fredag igen. Sitter här vid datan en stund nu på morgonkvisten, det är inte så jätte fint väder idag ser väldigt kallt ut. Ska strax klä på mig och fixa mig lite, taxin kommer tio i åtta. Så får snabba mig lite. Ska se på filmen flickan som lekte med elden på bio ikväll!

Ha det bra!


I'm so tired !

Jag börjar bli trött. Dagen har känts väldigt lång, vaknade runt åtta och kunde inte somna om. Har egentligen inte gjort så mycket. Mer bara suttit vid datan och tittat på tvn. Rickard kom också idag, myste lite med honom innan han skulle åka hem igen. Han var ju tvungen att åka hem för att städa rummet, & hur gick det med de egentligen? Det kan man undra sig! Han har nog inte rört en ända pinal förutom datan & tvn! Han bara skrattar när jag frågar honom, så jag hade rätt. Han sitter och nördar cs & idol. Har sett reklam för den nya foundationen som man rullar på, verkar sjukt häftig! Kanske provar den någon gång. Har designat om bloggen som ni kanske ser? Satt väldigt länge med det, valde en färg bytte till en annan osv. Men nu är jag nöjd (än så länga iaf). Imorgon ska jag till skolan igen, ska ha prov i matte imorgon, önska mig lycka till! Jag är faktiskit inte jätte nervös för min lärare har sagt att jag är duktig så jag tror jag klarar provet bra. Har fått den glada nyheten att jag ska ha henne dessa tre åren jag går på skolan. Tycker faktiskt att matten är rätt lätt, det är klart att vissa tal är riktigt svåra. Men då får man ju hjälp! Och då förstår men resten av talen. Har bestämt mig för att läsa matte A&B i ettan och välja till matte C i tvåan, behövs matte D så ska jag läsa det i trean. Har också bestämt mig för att välja till engelska C, spanska steg 4 & 5. Är lite orolig för svenska iom att jag inte är jätte duktig i det, men det fixar väl sig förhoppningsvis! Tycker det är riktigt kul att gå på en kommunal skola, det är ju stor skillnad mellan fri skola och kommunal skola. Men jag trodde det skulle bli mycket jobbigare men jag har klarat detta bra! Detta arbetssättet passar mig riktigt bra. Är aktiv på lektionerna & pluggar bra så kan man vara mer nöjd? Rickard har förvånat mig mycket med sina studier, han har förändrats studiemässigt riktigt mycket på ett år! Är riktigt stolt över honom. Han är riktigt bra i alla ämnen och går på alla lektioner som han ska, är riktigt glad över denan förändring. Hoppas du själv också tycker det Rickard. Nu har kändisdjungeln startat. Det är rätt roligt att se på. Men det roligaste är när dem gör utmaningarna så klart! Det är rätt kul att se när dem bråkar & sånt i lägret. Nej nu ska jag kolla programmet, händer kanske att jag slänger in ett inlägg till senare!


Det fick bli en söt bild på mig & Rickard från mammas bröllop.

Kram på er alla!

Lite av det nyttiga - Mer av det goda...


Mums, med äpplebitar!


Men mer mums med muffins!


Godmorgon!

Sitter här framför datorn med tvn på! Kollar datan lite & kollat tvn lite. Väntar på att min kära kille ska vakna, så att han kan komma och hälsa på mig! Vi har egentligen friluftsdag idag, men jag slipper iom att jag inte får gå så långt pga leverskadan. Lilla rickard har skadat sig & har skoskav så han kan heller inte vara med. Jag är sjukt sugen på att scrappa! Funderar på om man har orken att ta fram alla sakerna, har samlat på mig en del saker nu! Fast visserligen om jag gör det så blir det ju mindre. Kollar lite på panduros hemsida, dem har ju 70 % rea på vissa saker. Kanske man ska beställa något fint? Är sugen på att beställa lite scrapsaker!

Happy Wednesday!

En riktigt bra dag idag faktiskt!  Allt har flytit på riktigt fint. Lektionerna har gått snabbt och varit roliga. Nu i eftermiddag ska jag få mina utstansade scrapsaker av Caroline som är så snäll & stansar ut åt mig. Har längtat!Sen ska jag, mamma & petter på kurs nere på berndtssons körskola. Äntligen ska jag få börja övningsköra!! Det tråkiga är att det kan ta rätt lång tid innan man får lämpet efter kursen så att man kan ut & köra! Ska snart gå ut och hämta mina scrapsaker och lämna Marlenes plattång.

Long Monday.

Måste plugga & det är riktigt tråkigt! Speciellt när det är i ämnena historia & samhälle! Måste svara på frågor om EU & läsa om antiken, verkligen tråkigt. Men jag kan inte göra så mycket åt det, är tvungen att göra det! Jag har fått jätte ont i vänstra handleden idag, väldigt konstigt faktiskt. Förstår inte vad jag gjort.

Funderar på att snart ha en tjejkväll, det vore sjukt kul! Med lite god mat, lite spel & massor av snack & filmer. Det är typiskt en tjejkväll.

Idag har det varit än lång måndag, började 8.00 & slutade 15.20. Så det har varit en rätt fullproppad skoldag. Det är den längsta av dem alla! Ska bli skönt att börja 9.50 istället för 8.25! Läraren är på friluftsdag så vi slipper den första lektionen. Det passar så bra för det är den dagen vi slutar tidigast också, 14.10. Känns som att det blir en soft dag! Jag ska vara med Rickard imorgon också, så då blir dagen ännu bättre. Han har flyttat ner till källaren idag, jag fick se bilder & det såg riktigt mysigt ut! Kanske slänger upp bilder på det senare! Nej, nu får jag inte sitta här längre eller snarare kan inte! Måste verkligen göra klart det till imorgon, vill inte få dåliga betyg ju!


Hundutställning!

Alldeles strax ska jag åka in till helsingborg med mamma & lillebror för att kolla hundutställningen på Sofiero. Kameran har min lillebror fixat med så förhoppningsvis blir det några bilder som kommer upp här på bloggen sen! Nu ska jag in i duschen snabbt & sen fixa mig! Packa mina saker måste jag också göra.

Ni får ha det bra så länge!

I wrote your name in the sand.

Jag sitter och väntar på min kära mamma & lillebror. Sitter hemma hos Rickard, har allmänt tråkigt. Han är nere på IP och värmer upp inför matchen klockan 11. Kanske ska åka in till Sofiero och titta på hundutställningen där, annars lär det väl inte hända så mycket idag.

Ha det fint!

Glöm bort alla bekymmer, imorgon kommer nya!

Nu har Rickard äntligen kommit hem från matchen! Dem vann med 2-1 & dem var 10 man mot 11 man, duktiga som dem är. Tyvärr kunde jag inte traska ner till fotbollsplanen & titta för jag får inte gå så långt efter skadan. Så jag har suttit här hemma hos honom & kelat med vovven, tittat på tv & suttit framför datan lite. Tänkte kanske baka något snart & fixa med designen på bloggen (inte det lättaste precis, väldigt tidskrävande & tålamods krävande! ). Annars har det inte hänt så mycket idag, gick upp vid åtta för vi inte kunde somna om. Hoppade in i duschen sen blev det frukost. Får se om jag åker hem ikväll eller imorgon för Ricke ska spela match imorgon tidigt och vara publikvärd för HIF, måste höra med mamma och dem för det är dem som kör. Hoppas på imorgon så klart!

It's Friday !

Godmiddag allesammans ! Sitter här i datasalen med alla neerds, alla har ljudet på som galningar & det är allmänt sorl. Tjejerna sitter och glor sönder Idol på youtube.
har precis käkat lunch, fiskpinnar med potatis och sås (y) Ska äntligen hem till rickard i helgen (: Snart ska vi ha samhälle, riktigt tråkigt menmen. Nu ska jag dra härifrån pallar inte med allt ljud x)

Ha det bra !


Välkommen till min nya blogg !

Välkommen till min nya blogg! Jag har precis skaffat denna bloggen, har haft en innan men den uppdaterade jag inte tillräckligt tyvärr. Hoppas på att jag gör bättre ifrån mig på denna blogg. Jag funderade länge på om jag skulle skaffa en ny, men det är faktiskt roligt att kunna bläddra tillbaka på sidan sen och se vad man har haft för sig! Det är väldigt tidsfördrivande också, visserligen tar det inte så lång tid att skriva ett inlägg men man kan rensa ut alla sina tankar. Jag har gett mig på det här med att designa sin blogg! Det är inte lätt kan jag säga, satt nog med headern i säkert över en halv timme med olika teman på bloggen för att det skulle bli rätt. Men till slut funkade det bra! Mixtrade lite med färgerna också, men just nu är det bara tillfälliga färger. Jag tycker att alla borde ha en egen blogg, det tror det är väldigt nyttigt. Man kan bara sitta och skriva av sig exakt vad man vill, man borde inte skriva dumma saker och klanka ner på andra folk men man kan skriva ner andra tankar. Jag är inte så jätte bra på att skriva men det funkar väl. Övning ger ju färdighet som man säger! Nog pratat om bloggen!

Idag har det varit ganska lugnt, gick upp runt klockan åtta och åt frukost. Satte mig och scrappa lite och sen blev det att sitta vid datan en stund. Åt kokade majskolvar till lunch med smör & salt, den ena smakade riktigt gott men den andra smakade absolut inte som den skulle! Sedan har dagen flytit på ganska snabbt och helt plötsligt satt man vi middagsbordet & åt. Nu har jag pluggat lite företagsekonomi A , tråkigt men det måste ju göras!

I lördags var jag på Scraproom i Helsingborg med Caroline & hennes mamma. Där inhandlades det rätt mycket, pengarna bara försvann. Jag köpte: sju olika quickutz dies i figurerna en raket, en bikupa med bi, ett svärd, en baddräkt/bikini, en ren, en med treblommor och en fisk med ett glas. Jag köpte också 20 stycken olik färgade papper för att kunna stansa ut figurerna. Innan vi åkte dit köpte jag en quickutz squeeze tång utav Caroline. Den funkar riktigt bra, rekommenderar den verkligen.
Quickutz Squeeze tång.

Svärd.                 Baddräkt/Bikini.       Raket.           Fisk med ett glas.







Imorgon blir det att åka till skolan för första gången på typ 2 & en halv vecka! Ska bli riktigt roligt! Har inte fått åka dit i och med olyckan, har inte mått så bra ju. Men imorgon väntar en taxi utanför dörren! Ska åka taxi i tre månader till skolan för jag inte får gå för långt. Jag får inte ha idrott eller rida på tre månader heller, så det blir tre lugna månader.



Nu börjar ögonlocken dra, tror jag avslutar det här inlägget nu. Får se om det kanske kommer in ett inlägg till innan läggdags!


RSS 2.0