Gårdagen och dagen ;d

Hejsan hoppsan alla glada besökare! Igår åkte jag hem till Hanna och sov där :)
Vi tittade på film, hann faktiskt med 2 filmer (; Sen glodde vi på Medium. Åt kebebtallrik också, och framförallt så hade vi sjukt kul!! ;d 

Idag åkte vi in till Ishallen och åkte skridsko, fotade och filmade, kommer upp två filmer här på oss :) Vi är inte proffs på att åka skridsko precis HAHA! Lägger upp några bilder också ;d

Trillar i slutet ;o x)Lov!

Nu är det lov för oss som går i skolan :) Riktigt skönt, men det tråkiga är att Rickard åker till Thailand idag. Visserligen är det kul för honom men lite tråkigt att spendera ett lov utan honom ;/ men men jag får väl klara mig, han ska ju trots allt handla till mig där nere :)

Idag kanske jag ska ut till stallet, förhoppningsvis iallafall. Det var typ 100 år sedan jag var där? ;o Saknar dem fina hästarna :) Och vet ni vad? Jag får börja rida på måndag! :D Helt otroligt att det har gått 6 månader sen ridolyckan då. Längtar som in i och hoppas att jag klarar av att rida. För jag har planer på att träna och tävla och lite sånt kul :) + att det är jätte mysigt att rida & framförallt kul :)
Nu ska jag upp och äta frukost, ni får ha en skön morgon allihopa! Kram

Praktik på Intersport! :)

Japp, så sant som det står på rubriken! Jag praktiserar på Intersport ute på Väla, Tisdag-Torsdag förra veckan & denna veckan. Sjukt härligt! Går bara i skolan på Måndagar och Fredagar. Jag känner att jag verkligen kommit till en bra praktik plats. Alla är snälla, roliga och sjukt härliga. Dem skojar med en på ett härligt sätt. Jag har fått lära mig hur man larmar kläder och vart man ska sätta larmet, jag vet det låter kanske jätte tråkigt men det är faktiskt kul och framför allt tidsfördrivande. Jag har också fått lära mig lite om vart deras märken hänger, vad dem har för avdelningar osv. Som sagt så är jag nöjd! I tvåan och trean kommer jag att praktisera vidare där några veckor. Vi har sammanlagt 15 veckors praktik på dessa tre gymnasieåren.

När jag väl kommer hem om dagarna så brukar jag faktiskt jobba, jobba ännu mer. Jag jobbar åt min mamma som har ett eget företag :) Och hon jobbar med tidningen Mat & Vänner.

Nu ska jag byta om och sen lägga mig och titta på tv o sen sova! Ni får ha det bra!

Dagens fråga; Vad har alla ni bloggläsare gjort idag? :)godnatt alla små busar!

Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen, tänkte läsa lite ifrån boken. Idag har jag faktiskt städat hela lillebrors fritis själv så man är 200 kronor rikare nu (: Imorgon blir det skola sen praktik tis - tors & på fredag skola igen.

Sov så gott alla (:


Vinter eller Sommar?

Ja, dagens fråga är om du gillar Vintern eller Sommaren mest? Vad är roligast med vintern & vad är roligast med sommaren?

Jag själv röstar på Sommaren, för då kan man sola, bada umgås med kompisar ute utan att frysa :) Vintern är också rolig, man kan ha snöbollskrig, bygga snölyktor & gubbar m.m. Men det är så kallt!
Ge mig sommar (:

skuldkänslor - inte bra!

Skuldkänslor har jag fått. För att jag inte bloggat på sjukt länge! Nu har det gått alldeles för länge sedan jag bloggade sist, det ska inte hända igen! Ska jag vara ärlig så har jag inget att försvara mig med, utan det blev bara så. Men folket, nu är jag tillbaka igen! Fit for fight!

Jag har börjat dansa på Wilson Dance Center & så klart har man Ann Wilson ifrån Lets dance juryn som tränare :) Hon har faktiskt dansat i 30 år och är jätte duktig! Det är riktigt roligt på dansen :)

Helgen har spenderats med min underbara pojkvän :) Och jag har shoppat också, jaa pengarna försvinner snabbt ;o Jag köpte faktiskt; en hoodtröja, en lite finare blus, ett par jeans, 3 par trosor & klämmor (y) Allt man behövde :) (Kommer upp bilder sen)

Idag hade jag tänkt att:

* Börja läsa en bok som jag måste ha läst & gjort en inlämning på tills vecka 7.

* Rita & måla lite, har hemtenta på bilden i kursen estetisk verksamhet.

* Tona håret.

* Måla naglarna.

Ja, man ser ju vilka av dessa punkterna som är viktigast att göra. jag syftar på punkt 3 & 4 ;)
Nej skämtosido men vill gärna hinna med allt!


RSS 2.0