Drömjobb!" Gör dina simmar till modiga hjältar eller kreativa entreprenörer!

Nu kan dina simmar få de bästa jobben någonsin! Gör din Sim till stadens hjälte eller ställ till med trubbel i grannskapet. Kommer din Sim att rädda dagen som modig brandman, bli en stenrik uppfinnare eller ledande arkitekt? Det är helt upp till dig! "


" Bredda dina simmars horisont med ett gäng nya och helt fantastiska karriärmöjligheter. I The SimsTM 3 Drömjobb, bestämmer du om din Sim ska bli stadens hjälte, eller ställa till med trubbel i kvarteret. Låt din Sim bli en hjältemodig brandman, en inflytelserik arkitekt som förändrar staden, eller leva livet som tatuerare. Kommer din Sim att bli en framgångsrik miljardär och innovatör av högteknologiska produkter, eller en sliten och lite galen vetenskapsman? Kommer de att jobba som detektiver, och avslöja hemligheter genom att leta efter fingeravtryck, eller klå upp misstänkta för att klämma dem på information? Deras framtid vilar helt i dina händer! " 

Jag sitter och spelar detta roliga spel: The sims 3 Drömjobb.
Det är faktiskt riktigt roligt, även om jag inte riktigt har förstått mig på allt. Vet inte riktigt hur man ska göra men jag provar mig fram! För en gång skull så fuskar jag inte, inte över huvudtaget! Riktigt stolt, haha! Det är roligt för man kan kontrollera vad ens simmar gör på jobbet.

Nu har jag gjort så att killen utbildar sig till brandman och tjejen till stylist. Det finns säkert flera andra alternativa yrken, men dessa gjorde mig intresserad. Som brandman får han svara på nödrop, laga nödalarmet och laga bradbilen till en början. Hon som utbildar sig till stylist får styla om olika personer ifrån staden, ändrar kläder, makeup osv.

Riktigt roligt, köp du också det! :)

Kommentarer
Postat av: Malin

Sims, har aldrig förstått mig på de :P Men de är säkert skit skoj :D

2010-06-14 @ 22:09:33
URL: http://ilikeW.devote.se
Postat av: julia

jag har kommit till sims 2, sen tröttna jag :p

2010-06-15 @ 00:54:46
URL: http://jamp.blogg.se/
Postat av: WILMA - http://wilmastranne.blogg.se

Vilken fin header! :)

2010-06-15 @ 11:16:10
URL: http://wilmastranne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn kanske?
Ska jag komma ihåg dig?

Majl/Msn: (publiceras ej)

Blogg:

Detta vill jag föra fram:

Trackback
RSS 2.0