Pennan glööder!Pluggar Internationell Ekonomi som aldrig någonsin! Helt sjukt, skriver, skriver och skriver! Fyyy faan...

guuush!

Internationell Ekonomi genomgång, prov imorgon - taggaaaa!! Usch pi, fy fan! Men måste göras.. Några anteckningar har jag iallafall skrivit idag.

Har suttit och druckit oboy nu på lektionen också (y) riktigt gott ;d haha ser ut som jag är en snobb som sitter och dricker caffe latte men det är oboy ;)

tjingeling faaags ;) !


you can buy with money

Carro Fur Tube fr. Gina TricotSilvia Jeans, fr. Gina Tricot

Gårdagens shopping!

Köpte ett par schyssta jeans från Gina Tricot igår! Har på mig dem idag och dem är faktiskt väldigt sköna och dessutom snygga! Jag fick en het rumpa i dem ;) Hahha :D Och igår när jag gick och provade jeansen så upptäckte jag att jag hade en storlek mindre i jeans än vad jag trodde ;o

Köpte också en "tubsjal" väldigt myysig kan jag lova! Den är så len och gosig och håller värmen :) !

Nihil impossibile est!

Inget är omöjligt! - Nihil impossibile est!

Ja, inget är omöjligt.
Lev för det du vill. Tro på det du vill. r det du vill.
Om du varken lever för det du vill, tror på det du vill så kommer du aldrig att göra det du vill.
Eller det kommer iallafall inte bli något du vill. Det är mycket som handlar om viljan. Din inre vilja. Utan din inre vilja så kommer du ingen vart, man måste alltså vilja göra saker. Man måste vilja lära sig saker.

VILJA! VILJA! VILJA!

Så ta till dig allt, och GO FOR IT!Ab imo pectorehello darlings!
Sitter på Internationell Ekonomi lektion, fattar typ inget..sjukt svårt & drygt ;/
Det gick super bra på Matte C lektionen iallafall...

Jobb idag mellan 17-20! jag börjar få flyt på det där med att göra burgare nu ;)
Jag är leedig imorgon!! - ifrån jobbet alltså (a) men jobbar på fredag och lördag...
Hmm, jag som vill till Madison..men det blir kanske det ändå ;) Och på lördag blir det 21 års fest hos Moa mä kniven ;) ;)

CIAO!

finiiish!

Har slutat för dagen nu :) ! men ska jobba i eftermiddag, 16-20 så ska käka på jobbet när jag slutar ;) GÖTT! mahahhaha :D

She's a maneater

Sååå härlig känsla just nu! Har varit duktig i skolan, det gick bra på jobbet och nu när jag kom hem tog jag en lång dusch och sedan har jag bytt i sängen :) Ska bli så skönt att sova i en nybäddad säng!! Jag älskar det, det är bara så gött!

Aja, tillbaka till reality. Jag måste plugga spanska glosor..nu :( super tråkigt! men jag tror bara att det var 8 stycken..vänta ska kolla efter :D Japp det var bara 8 stycken! Och jag kan redan två utav dem (a) Mhahahaha, super bra!!!!!

FOCUS !

Såhär fokuserad som jag varit i över en timme nu har jag ALDRIG varit, aldrig någonsin! Det är helt sjukt...jag tror att jag börja bli en..P L U G G I S ! Omg! ;D haha rätt gött ändå :) Känner mig ganska stolt kan jag säga. Bara glasögonen som fattas nu för fan ;) får införskaffa dem nu också juh 8)

Ha det gött nu ska jag käka luuunch :D Med ett stoort leende på mina läppar!

update från logistik lektionen!Sitter på logistik lektionen och ska precis börja! Läraren kom 10 minuter för sent för han trodde vi började tio över ;) mahhaha :) Vår klass är duktiga som kommer i tid! Haha händer väl inte alltför ofta (a)

Läste igenom de två kapitlena vi hade i läxa precis innan lektionen ;) ungefär så brukar det vara i emilys värld...inte bra! Det ska bli förändring, jag ska skärpa mig och fokusera på skola och jobb! INGET ANNAT - jo bloggen så klart!!

Har ju fått skoldator nu så kan även blogga mycket ifrån skolan :)!

PS. Logistik verkar faktiskt vara rätt kul :$ pinsamt... DS.

RSS 2.0