Someday.

Precis ätit frukost, kanske lite sent? Bättre sent än aldrig. Inatt råkade jag dänga ner ett glas i golvet. Jag skulle ta läsken och det var mörkt och då råkade jag dänga ner glaset. Så har plockat upp det mesta nu, dammsugaren får ta det sista. Idag ska jag och Rickard på "kalas", hans morfar firar sin födelsedag. Oturligt nog så trodde Rickard att jag åt rostbiffmacka, men tyvärr gillar jag inte det. Helgen ska spenderas hos Rickard.

Mitt nya rum (:
Petter har köpt klinker och ska lägga det, och på Torsdag kommer någon och ska fixa med värmen. Så jag är allmänt lycklig över att snart få flytta ner till mitt efterlängtade rum! Jag gillar inte mitt gamla, med gröna väggar och en fondvägg med gröna blommor och gråa stjälkar. Jag har bruna väggar på mitt rum i källaren som snart är klart. En vägg som är lite brunare och resten lite ljusare brun. Har för övrigt en egen ingång också. Petter har gjort ett väldigt fint jobb!

Skolan
Nu lider lovet mot sitt slut. Kanske lite tråkigt? Men kanske skönt också? Nja, mest tråkigt. Men å andra sidan kan det vara skönt att få skolan överstökad? Det är ju bara 8 veckor kvar till jullovet sen och då har man gått ett halvt år av tre iallafall.

Krattningen (:

Bilder från när jag krattade löv igår ;) Väldigt spännande jag vet (:


Krattan (y)


Högen efter att jag krattat ena delen av gräsmattan...


Andra högen ;p


Den största högen med både löv & " frö saker" från det stora trädet.


Kratta på, kratta på...


Åsså i tunnan (:


Våra nakna träda ;)


Ett till träd ;p


Det största trädet, det är den som är den största boven. Mer än hälften av gräsmattan var från det jäkla trädet!

Färgar håret ;p

Sitter med hårfärgen i håret nu, har tom hårfärg på tummen ;) Haha, Rebecka & Bettan är här. Ska sticka ut sen (:


Krattar löv

Krattar löv för fullt, har nästan gjort klart halva gräsmattan. Det är sjukt jobbigt! Det är ju hur mycket löv som helst på vår gräsmatta. Som tur är tjänar jag pengar på det (: Var tvungen att ta en paus nu, man blir skit varm och framförallt trött. Jag kommer garanterat ha träningsvärk i armarna imorgon. Ska kanske sola senare med mammi (: Jag kanske färgar håret också och naglarna kanske åker på ;p

Vaken (:

Vaknade för en halv timme sen, har hunnit käka frukost också. Sitter och kikar lite på ett program som handlar om hur dem föder upp kalkoner. Rätt intressant faktiskt. Tyvärr är dem inte så jätte snälla mot djuren. Inte fysiskt men dem ändrar kosten och deras vanliga sätt att leva på. Ska man slakta djur så ska dem fanimej leva ett jäkligt bra liv innan dem dör! Det får ju inte så många av dem djuren uppleva, dem får inte stor plats att bo på. dem trampar nästan ner varandra. Och ibland så kan människorna vara riktigt hemska mot dem. Jag såg ett program för länge sen där dem drog av "knorrarna" på grisarna, bara för att dem inte skulle bita varandra. Dem gjorde det utan någon bedövning, dem bara drog. Usch så hemskt!! Jag vill inte tänka på det mer, men tyvärr är det den grymma sanningen. I framtiden får vi förändra detta!

Fryser!

Ja, jag fryser. Som in i!! Ska krypa ner under täcket och gosa. Synd att Rickard inte är här ;/ Han ska strax träna fotboll. Nä, nu ska jag krypa ner & glo vad som finns på tvn ;D kram

Plums!

Ja, nu ska jag ner i badet (: Vi har en mysig Jacuzzi hemma ;p Blir nog till att sätta på en ansiktsmask också och sedan använda mina ansiktsprodukter & rengöra ansiktet. Body lotion också. Gud vad mysigt! Hej då! (:

Gästbloggaren; Louise (:


Fick bli en härlig bild på min gästbloggare; Louise

Music á la Millan ;)


Onsdag

Godmorgon allesammans! Jag vaknade tidigt idag igen, och Rickard är en riktigt sömntuta. Idag ska jag kanske sova över hos Hanna och kolla när hon tränar med Poffe (: Och Rickard ska på VIP kväll, han ska se Henkes sista match.

Vill ha!

Ska strax käka pizza ;) Sitter och små tittar på Scary Movie 4, rätt sjuk film men rolig ;p Den är ju inte speciellt läskig haha ;D Det är en parodi på massa filmer. Rickard nördar cs, as usual. Och jag vill så gärna ha en mysdress! Dem ser så härligt sköna ut. Kanske ska önska sig det i julklapp? Rätt smart idé nu när jag tänker efter. Tänk en kväll när man bara vill ligga framför tvn & glo, så kan man sätta på sig en sån mysig dress. Och när man är sjuk, eller på gympan eller på en slappedag. 

 


Louise gästbloggar

Jepp, Louise här! Mowhahah. Jag har lyckats hacka mig in på Emilys blogg så nu kan jag göra vad jag vill!! Hahah, nej då. Inte riktigt ;p.
Hmm, vad ska jag tänkas skriva om då? Jo jag tänkte berätta lite om hur jag känner Emily och hur vi blev vänner..

Just nu går vi i samma klass, SP1B och har bara känt varandra i drygt 2 månader. Jag minns den allra första dagen på den nya skolan.. Gymnasiet. Viktigt. Jobbigt. Det var ungefär så jag kände och jag tror att jag delade de tankarna med några fler. Bland annat Isabelle, som jag kom dit med. Hon hade gått i samma klass som mig i nian och vi hade gått till gymnasiet tillsammans den första dagen eftersom vi hade valt samma skola. Vi satt ganska långt fram i aulan under uppropet och snett framför mig satt då Emily. Det jag reagera på när jag såg henne sätta sig framför oss var att hon såg så självsäker ut. Det trots att hon (vad jag vet) inte hade kommit dit med någon annan som jag hade.. Det såg ut som om hon hade varit där flera tusen gånger förr och att det var vardagsmat för henne.. Och själv satt jag där med mina smått skakande ben och det blev inte bättre av att Isabelle var bland de första som ropades upp och tillslut satt jag ju där helt ensam.

När jag sedan hörde att mitt namn ropades upp och jag gick till resten av klassen och såg att Emily var där, tänkte jag bara att tänk om jag också kunde vara sådär självsäker och inte stå här och se ut som ett fån som aldrig har sett en folksamling förr. Jag vet att det är knäppt men, jag kan vara riktigt folkskygg ibland. Verkligen. Hursom, jag gick bredvid Emily in till klassrummet och sen hamnade vi även bredvid varandra. Vad jag minns, började vi inte snacka förren dagen därpå men sen dess har vi kunnat snacka om lite allt möjligt med varandra.

Jag gillar verkligen inte att döma folk från ansiktsuttryck och utseende och fördomar är bland det värsta jag vet. Men ibland, kan man inte riktigt stoppa de där tankarna som ploppar upp i huvudet när man ser en person. Man får nästan alltid en uppfattning om hur en person är bara genom att se på personen.. Det lustiga är att när man väl börjar lära känna personen, blir man nästan alltid förvånad. Jaha är du sån, har jag fått tänka flera gånger. Men det är nog ganska viktigt ändå, att tänka att en person är oftast inte samma utanpå, som inuti.

Emily är hursom en väldigt social och glad person som kan pigga upp omgivningen rejält. Hon står för vad hon tycker och sånna personer borde det finnas fler av här i världen! Det blir så mycket roligare då och ag är övertygad om att Emily kommer vara en av de som bidrar till att de här tre åren på gymnasiet blir riktigt roliga.

Peace & love / Louise

Glitter & Glam

Glitter & Glam

Paljetter, pärlor och glittrande material är vårens stora festtrend. Det är sjukt snyggt att ha på fester men lite mindre snyggt att ha till vardags. Bär man kläder med mycket glitter så ser man lite mer uppklädd ut. Gina Tricot har stort utbud av glittriga & glammiga kläder! Riktigt häftiga också. Jag tycker själv om att klä mig i glittrigt & glammigt när man ska på någon fest eller så. Man känner sig mycket mer uppklädd och faktiskt snyggare då.


Lindsay & Nicole klär riktigt snyggt i dessa underbara klänningar!



Ny bloggdesign?

Bra på bloggdesign & headers? (:

Jag är så sjukt sugen på en ny, snygg & fräsch bloggdesign, min som jag har nu ser så tråkig ut. Och en ny header behöver jag också men jag har svårt att få rätt storlek och sånt dära. Men så klart är jag inte alls bra på det dära med bloggdesign..Är det någon som kan hjälpa mig? Någon som inte tar betalt för det...Maila då till: [email protected]

Nya trenden?



Dessa skorna har alltså blivit en trend, vilket jag inte förstår mig på riktigt. Dem är ju dö-fula! Och inte bara det, hur ska du lyckas gå i dem? Kan ju inte vara lätt att gå i dem precis och borde vara svårt att matcha dem med något så att det ser snyggt ut. Kenza & Kissie är två av dem alla som köpt dessa skor. Var ser dem det snygga i dem skorna? Det är verkligen en TotalDiss av mig!

100:e inlägget ! (:

Har precis kommit tillbaks från att ha hjälpt Rickards syster att flytta (:
Ska förhoppningsvis snart hoppa i badet. Kanske blir bowling ikväll!
Igår hade Rickards pappa kalas, så då var det massa folk här (:
Jag shoppade igår också, det blev en ny vinterjacka, en halsduk och ett par vantar.
Bilder kommer upp senare.

Detta var mitt 100:e inlägg ;)


Mörkret närmar sig (:

Lyxfällan på tv. Man blir nästan lite ledsen för att dem mår så dåligt å andra sidan är det deras eget fel. Jag hoppas innerligt att jag inte kommer hamna i den situationen när jag blir äldre. Men dem tar ju också dem värsta fallen för att folk ska titta. Idag har min mormor & morfar varit här, vi skulle hjälpa dem med sin data. Det var trevligt. Lite fika och allmänt prat. Fick en liten peng också! Små pengar då och då kan växa till stora pengar. Tyvärr är jag inte den mest sparsamma person som finns, haha. Det får det väl bli ändring på...

Vintern, kan den inte komma så att den sedan kan vara över och välkomna sommaren. Tänk att få en riktigt fin och vit jul. Det vore toppen! En riktigt mysig jul med nybakade lussebullar, julmusik, julgran, julklappar under granen och framförallt gemenskapen med familjen. I år ska jag vara hälften av julafton hemma och hälften hemma hos Rickards familj. Mysigt ska det bli. Ååh nu kom suget efter julen ännu mer! Det är så tråkigt nu när det inte är något speciellt... Men snart är det ju lov, eller rättare sagt 1 dag kvar i skolan!!! Inte för att jag hatar skolan precis, men det är inget man längtar efter.

Gäspningarna smyger sig fram då och då, ögonen dem slocknar till också. Kanske det är dags att krypa ner i sängen snart? Oj, zappade lite på tvn och då såg jag att det var Inlåst på 4an. Då är det nästan ett måste att lägga sig och titta på det. Jag har inte kunnat vara med min Rickard på tre dagar, han har tränat alla dagarna. Och det känns tomt i sängen utan honom. Det är så mysigt och vakna och se min underbara kille ligga och halvsnarka bredvid mig. Ibland kan jag ligga ock titta på honom i flera minuter, han är ju så söt!

PAANIK!!!

Matte prov imorgon på tre kapitel...

Usch, bara man hör matte och prov så håller man på att dö. Det är bara så tråkigt! Och onödigt (a) Jag orkar inte och jag vill inte! Det kommer att gå dåligt..jag känner det på mig :(


Hög midja - byxor

Hög midja - byxor

Hög midja byxor , det är inte snyggt. Absolut inte. Man ser ut som en avlång korv rent ut sagt. Jag förstår inte vad den som hittat på dessa konstiga byxor tänkte. Och dessutom är det inte skönt? Eller ja, det ser ju iallafall inte så skönt ut. Det kan vara okej med lite högre än vanliga men inte för mycket. Den byxan på bilden är alldeles för hög. Jag gillar mest byxor med normal midja (ganska låg). Det kanske är för att jag mest är van vid sånna? Jag har fått tuppjuck på att ha nästan knähöga strumpor, sånna som man har på sig när man använder stövlar. Jag använder det i princip varje dag. Och finessen med det är att det både är skönt och framförallt ser bra ut!



Svar på provet!

Har fått svar på datorkunskaps provet nu! Jag fick 21/22 är riktigt nöjd (: Och det jag glömde var ett slarvfel...men så kan det gå. Nu har jag bara 1 & en halv timme kvar i skolan !! Det blir en massa inlägg när jag kommit hem ;)

Några tips på vad jag kan skriva om? (:

Kramis


Go'kväll!

Ska faktiskt lägga mig, idag har det varit sjukt dålig uppdatering. Men har verkligen inte orkat. Imorgon börjar jag 8 & sluta 10. Så då lär det bli lite mer inlägg (: Kram

Godnatt!

Sitter vid datan & ska stänga den nu. Lillebror ligger i min säng & försöker sova så nu ska jag också krypa ner! Ha det så mysigt (:

Insändare!

Har precis skrivit klart ! Jag ska ju lämna in ett arbete imorgon. Jag skulle leta upp en insändare & svara på några frågor om den. Och äntligen är det klart. Har hunnit att göra franska manikyr på min naglar också. Nu ska jag bädda med lakan & örngott och sen bädda ner mig i en nybäddad säng! Godnatt & Sovgott allihopa <3

Facebook spel!

Farmville



Happy Aquarium



Dessa spelen på Facebook fördriver tiden på dagarna. Man blir nästan beroende. Det är faktiskt kul! Farmville kan man bara inte sluta spela. Och happy aquarium är också kul. Rätt simpla spel egentligen, men alla spelar dem.

Dagens modeinlägg.

Skinntights




Är det snyggt eller inte? Jag kan faktiskt inte bestämma mig. Till vissa plagg är det grymt snyggt och till andra ser det bara helt knäppt ut. Men dem ser lite sliskiga ut kanske, men ändå coola? På dessa tre brudar ser dem otroligt snygga och coola ut. Är det någon av er som har några sånna? Och vad tycker ni om dem?

Dagens modeinlägg.

Skinntights




Är det snyggt eller inte? Jag kan faktiskt inte bestämma mig. Till vissa plagg är det grymt snyggt och till andra ser det bara helt knäppt ut. Men dem ser lite sliskiga ut kanske, men ändå coola? På dessa tre brudar ser dem otroligt snygga och coola ut. Är det någon av er som har några sånna? Och vad tycker ni om dem?

Idag.

                    


  Bädda om i sängen.

  Övningsköra?

  Hitta en insändare och svara på ett par frågor om den.


Städ-Söndag!!

Städning...

Ja, idag har jag städat! Enda sedan jag kommit hem så har jag städat. (Så klart suttit vid datan lite grann också.) Snart kommer min lillebror hem. Och det enda jag har kvar är att bädda om sängen. Dammsugat har jag redan gjort och torkat av alla sakerna. Visst är jag duktig?

Blogawards!

Blogawards - Stina-Lee vann "veteran priset" grattis till henne! Jag läser hennes blogg nästan varje dag och jag tycker den är jätte bra. Kissie vann kaxigaste bloggen priset, det är ju förståeligt, haha. Men alla vet ju att hon gör sig. Det är ju i och för sig bra, hade inte varit helt normalt att vara så i verkligheten. Haha, vissa förstår ju inte att hon bara skämtar! Och Foki tog hem hela vinsten! Har faktiskt inte läst hennes blogg alls mycket..har kikat in någon gång då & då. I framtiden vill man ju själv bli nominerad. Men vägen dit är lååång.



Härliga kväll!

Sitter bredvid Marlene, vi "lanar" ;p Haha, killarna lanar Cs, men vi kör på spel på facebook & laddar hem spel från zylom (: Sånna nördar som är ju ! Jag börjar bli riktigt kissinödig, men då måste jag springa in till det andra huset för här är ingen toa nere -.- Menmen ska antagligen se på "Hotel" på ettan klockan tolv. Har varit inne i landskrona en sväng och lämnat filmerna och solat. Brun blev man ju så klart! Rickard brände sig ;) Käkat pizza har vi också gjort så nu känner man sig extra fet! Godis, chips & läsk står på menyn nu. Vi kommer vara smällfeta när vi vaknar imorgon. Men det gillar vi ju! Det blir till att gå upp sex på morgonen och springa en runda ;)...eller INTE! Jag börjar redan bli trött, bara av att tänka på att springa... Idag har det varit svin kallt rent ut sagt! Längtar såå tills jag får mitt studiebidrag och kan köpa en varm och mysig vinterjacka. Har redan bestämt vilken men den finns inte inne i den färgen jag vill ha! Aaargh! Så typiskt sånt är när man verkligen vill ha just den färgen.


Övningskört (y)

Hello everybody!! Idag har jag varit i skolan och hade prov i Excel där vilket var svin lätt (: Har också övningskört med Petter, slutade med att jag växlade ända upp till trean (y) Var faktiskt bara andra gången jag körde! Så lite beröm borde jag få (: Vi har också varit ute hos Anna & Johan och kollat hockey. Och nu sitter jag här och somnar snart. Förlåt för den dåliga uppdateringen, men känns inte som att jag har mycket att skriva om.. ;/

Sunshine

Spotify spelas här på datan, tvn igång och är på allmänt bra humör idag! Det är ju så fint väder ute idag också. Även om jag haft håla i tre timmar idag så är jag på glatt humör, helt otroligt haha! Imorse var det riktigt kallt, och nu på eftermiddagen är det sol? Kan inte vädret bestämma sig eller? Haha. Och vet ni vad? Vi har ÄCKLIGT många flugor här hemma ;s Det är helt sjukt! Över 10 st varje dag! Vi dödar dem också men ändå kommer det fler. Förstår verkligen inte det. Men en sak vet jag, det är riktigt discusting!! Dödade en fluga precis *Mohahah* ;) Vad fan är dem bra för egentligen? Käkar bajs och är allmänt störiga. Och äckliga så klart. Spyflugorna spyr ju varje gång dem sätter sig någon stans, mysigt när dem sätter sig på sin mat också! Nu är det bara en och en halv månad kvar tills jag får vara "normal" och ta bussar och tåg igen och framför allt rida!! Nä, nu blir det snart till att hoppa in i duschen och fixa sig lite kanske? Fast jag vet inte, jag ska ju egentligen inte göra ett skit så...

Håltimme

I bibblan på skolan just nu, jag & josse sitter och nördar. Båda bloggar ;) Historian börjar halv ett och då har vi haft håla i tre timmar...Inte det roligaste precis. Hade spanska prov imorse! Det gick förvånansvärt bra. Slutar efter historian så är hemma tidigt vilket är skönt. Ska antagligen köra med mamma idag. Har äntligen hittat min kamera så kanske det blir några bilder på bloggen snart!


Ladda inför vintern?

Prov, prov och åter prov...

Idag hade jag prov i Företagsekonomi så det blev till att plugga igår. Och idag pluggar jag till Spanska provet imorgon. Har inte ens öppnat boken, orkar verkligen inte. Sitter med täcket runt om mig, gäspar och ögonlocken trillar ner då och då. Blir vill till att kolla igenom det en gång, sova och upp tidigt imorgon istället. Men jag förstår nästan ingenting av det vi kommer ha på provet. Känner mig inte jätte peppad precis...

Kanske man ska börja ladda inför vintern med vinter kläder?


Dessa söta vantar ifrån Stadium hittade jag idag. Kostar 99 kr. Men dem är så snygga och otroligt sköna. Dem är rätt söta också. Kan vara bra att handla in nu till vintern. Det är kanske inga riktigt vintervantar, men hur ofta leker man i snön i denna åldern? Vill köpa en rejäl vinterjacka också men dem kostar rätt mycket.


Denna jacka var väldigt snygg ifrån Ellos. Tyvärr hade dem inte vit & svart inne. Annars hade jag nog beställt en. Gillar jackor som går rätt långt ner, då slipper man frysa om ryggen. Den såg så mysig ut också. Så klart vill jag ha ett par Uggs också! Dem är så söta, speciellt dem beige. Men det är ca två veckor kvar till studiebidraget och har faktiskt sparat 250 från det förra. Så då har man iallafall lite extra. Får väl snart lägga upp en plan på vad som är viktigt att köpa!

Kram på er allihopa !<3

Blog Awards

Precis käkat Mcdonalds, sitter och små tuggar på en choklad muffins därifrån. En sån riktigt chokladig med choklad bitar på och i.

Vilka har ni röstat på Blog Awards om ni röstat ? :) Jag röstade på Lily ! Jag läser hennes blogg nästan varje dag, tycker hon skriver om intressanta saker. Jag läser också Stina-Lee, & Kissie så klart. Klart man önskar att man själv blivit inbjuden till Blog Awards.. Det får man väl satsa på till nästa år!

Har ni några bra tips på hur man får besökare, och dagliga besökare? (:

Bakande !

Har inte varit världens bästa dag idag, har inte haft ett skit att göra rent ut sagt! Det enda jag har gjort är att duscha och baka. Jag har bakat en good kladdkaka och precis tagit ut den ur ugnen, hoppas den blir precis lika god som på tjejkvällen! En sån ritkigt kladdig och smarrig sak. Ska strax smälta choklad och smeta på! Sitter här med en kurrande mage, och Petter har varit och handlat, han kom precis innanför dörren. Jag är VRÅL HUNGRIG!

Goodnight

Dålig uppdatering idag jag vet..Har precis kommit hem från mammas kompisar. Vi spelade kort & kollade fotboll (: Ska lägga mig i sängen & titta på tv och antagligen somna. Ni får ha det så bra, blir bättre uppdatering imorgon babes !

Time to leave.

Ska strax åka ut till mormor och morfar. Ät lunch där och sånt (:

Inlåst

Sitter och tittar på inlåst nu. Det är riktigt bra ! Lärorikt att titta på också.

Inlåst

Sitter och tittar på inlåst nu. Det är riktigt bra ! Lärorikt att titta på också.

Dagens fråga.

Tittade du på Svenska Hollywood Fruar?


@ skolan!

Är i skolan på datorkunskapen. Gjort klart alla uppgifter så får surfa lite ;p Idag slutar jag halv ett och det ska bli riktigt skönt! Ska snart ha svenska... Ha det så bra än så länge <3

Kvällen.

En liten grön insekt sitter och kryper på min vägg medan tvn är på för fullt. Msn blinkar och mina ögon slocknar snart. Ja så är det hemma hos mig just nu. Ska strax lägga mig i sängen och titta på tv och antagligen somna. Det är ju scrubs nu snart till 23.20 och 23.30 börjar CSI, det går ju inte att missa! Det är så jäkla intressant, man somnar till och med inte i reklamerna! Det är antagligen för att det är så intressant (:

Hade läxförhör på EU idag i Samhälle, vilket jag hela tiden skulle varit ett prov. Men i och för sig är det bra att jag pluggat som om det vore inför ett prov. Hoppas på det bästa nu att det gick så bra som jag tror. Har scrapat lite idag, och innan dess kom faktiskt Rebecka. Hade lite trevliga pratstunder med henne om allt och ingenting. Det var en kort och skön skoldag idag. Men man kan ju undra vad vissa i vår klass håller på med...Läraren gick ifrån klassen idag pga att dem höll på att störa hela tiden. Så ja vi har vissa som inte är lika smarta som alla andra i klassen. Iallafall så verkar dem inte förstå vissa saker.

Imorgon slutar jag halv ett så då blir det till att plugga lite hemma på Idrott & Hälsa. Blir nog också till att scrappa lite igen! Ni får ha det så bra !


Skinn skor/stövlar.


Vart är modet på väg egentligen? Hur snyggt är det med sånna hära skinnskor? Eller stövlar? Jag ser absolut inget snygg i dem. Vem använder sånt? Skinnet är ju sin sak, men asså platå skor. Vart finns det snygga i sånna? Jag tycker dem ser förskräckliga ut. Det är klart att det finns hur många snygga skinnskor som helst, men någon måtta måste det väl finnas på det hela. Vart är modevärlden på väg? Det kan man verkligen fråga sig själv. Inte åt rätt håll iallafall...

Dagens första inlägg ;)

Är på biblioteket i skolan, ska egentligen skriva in lite uppgifter från historian & skriva ut. Men orkar inte ska väl göra det snart... Slutar 13.35 idag, riktigt skönt! Blir väl till att åka hem och scrappa!

The day

Idag var det en hyfsat kort skoldag, den gick snabbt också. Rebecka skulle kommit men hon kunde inte. Har köpt en värmepistol idag så att jag kan embossa! Och den funkar jätte bra. Funderar på att plugga på Eu nu.. Ska ju ha prov på det imorgon. Kan faktiskt det mesta redan, vi har ju pratat om det mycket på lektionerna. Sedan kanske jag scrappar! Rickard är fortfarande sjuk ;/ saknar honom jätte mycket. Tyvärr har jag inte uppdaterat alls bra idag. För jag har varit jätte trött och har inte haft något att skriva om faktiskt! Men nu är det mindre än tre månader tills jag frå börja rida, cykla och allt sånt. Får alltså äntligen börja vara " normal" (: 

Svenska Hollywood Fruar



Svenska Hollywood Fruar 21.00 ikväll! Längtar redan efter att se dem skämma ut sig själva. Speciellt Anna Anka. Hon är för jävla rolig. Har sett alla program och dem är lika löjliga i varje. Man får sig alltid ett lika gott skratt!

Tired

Har precis kommit hem från skolan. Det blev inget med Jessica, hon mådde dåligt. Så sitter här ensam och har allmänt tråkigt. Tänkte skriva ett modeinlägg sen men vet inte riktigt om vad än. Kom gärna med förslag!


Sista inlägget

Sista inlägget för idag. Som ni ser har jag bytat design, med hjälp av Susanna (: Nu drar det i ögonlocken och imorgon är det en lång skoldag och ska vara med Jessica sen. Längtar redan. Så klart vill jag ha lika många besökare och kommentarer imorgon om inte fler! Det har stigit ännu mer nu. Jag älskar er alla som jag underhåller! (:

Svart hår?



Kanske skaffa sig svart hår nu till vinter? (: Det är så jäkla snyggt med svart hår. Också ska man vara brun också. Ååh jag blir så jäkla sugen på att testa! Har aldrig färgat håret svart ;p

Windy night

Det är väldigt blåsigt ute, tom storm. Inte kul alls! Sitter uppe på mitt rum och hör hela tiden hur det blåser. Man hör på vinden att plankorna rör sig av all blåst. Det är riktigt läskigt, och jag ska kunna sova med detta oväsendet? Min lillebror lyckades somna här uppe så då borde väl jag också det... Nu har jag funderat på att sälja min moped, men är inte helt säker än. Jag använder den ändå rätt mycket men inte tillräckligt. Kanske ska skaffa en cykel istället och en annan dator? Usch nu drar dem riktigt hårda vindarna in hit! Ska väl snart lägga mig vid tvn och försöka sova. Imorgon är det skola och då ska jag vara med Jessica efteråt (: Tävlingarna hos Lily avslutas också imorgon! Hoppas, hoppas, hoppas att jag vunnit! Håll tummarna för mig! Och alla ni kära människor som läser min underbara blogg, tack så hemskt mycket! Antalet har blivit fler och idag är det rekord! Bara så ni vet, jag älskar er alla läsare (: <3

Friis & Company


Jag älskar Friss & Company väskor! Speciellt dem som är lite fyrkantiga av sig, precis som dem på bilden. Jag har själv en sån fast i andra färger. Den är helt perfekt! Man får plats med hur mycket som helst i den. Jag får plats med kollegieblock, böcker , ja det mesta! Och den ser ändå snygg ut. Ni som inte har en jag rekommenderar verkligen er att skaffa en.

Tävling hos Monia!


Monia har en tävling där du kan vinna en förpackning tandblekning! Så klart är jag med och tävlar. Kom igen nu tävla, det är hennes första tävling!

Keep on!


Är förvånad, och jätte glad över alla besök! Keep on everybody (:


Dagens fråga!

Vad är det för modeämne du vill att jag ska skriva om?

Dream on

Ska strax gå upp däruppe och lägga mig och sova. Satt precis och kollade på CSI med Rickard och hans familj, mysigt (: Så klart slummrade man till flera gånger så det känns som att jag borde sova. Har hunnit med en hel del idag, shoppat , hyrt film, handlat godis och kollat på en av filmerna. Har till och med hunnit blogga en hel del! Jag tycker att jag har börjat uppdatera bloggen rätt bra, håller ni inte med? Imorgon blir det till att åka hem till Rickards mamma och sen hämtas av mamma eller Petter. Har ingen aning om när så det får vi se imorgon. Kanske Rickard ska följa med mig hem och sova hos mig till Måndag (: Nej nu är jag för trött för att skriva vidare. Dream on !

Cheap Monday


Cheap Monday jeans, hiss eller diss? Jag tycker hiss för att dem är så otroligt snygga! Jag älskar jeans som sitter tight. Alltså hatar jag jeans som sitter löst. Det är så mycket snyggare med tighta jeans. Man kan matcha dem till allt och de passar perfekt till ett par stövlar nu i vinter. Så jag ger dem ett hiss. Angående själva ämnet Cheap Monday så har jag faktiskt aldrig haft ett par sånna. Jag har önskat att jag hade men har aldrig ägt ett par. Kanske dags att införskaffa?

Shopping!

Köpte dessa två stickade tröjorna nere på stan idag, är jätte nöjd med dem. Man kan ha dem till allt. De var inte så stickiga som jag trodde. Rekommenderar verkligen er att köpa dem om ni inte har någon! Finns på Gina Tricot för 199:- styck.

 


Stickat


Stickat, jag tycker att det är snyggt med stickade tröjor nu till vintern! Det är ju jätte mysigt att ha på sig. Dessa två tröjorna ser ju hur trevliga ut som helst även om dem är stickade. Och bara för att man har en stickad tröja så behöver inte det betyda att ens mormor har gjort den! Jag vill köpa en stickad tröja från Gina Tricot. Dem ser så grymt mysiga ut! Finns i massor av fina färger, och hade man haft råd hade man så klart köpt i massor av färger! Så vad tycker ni om stickat?

Regn, regn & mer regn..

Ja, här sitter jag i Landskrona med Rickard. Vi är hemma hos hans pappa denna helgen. Och så klart så regnar det som bara den! Nu har det lagt sig en del så vi hade tänkt sticka till stan och hyra film och jag ska kanske handla kläder. Jag har ju äntligen fått ut mina pengar. Så klart så slarvig som jag är så slarvade jag bort mitt bankkort för någon dag sedan, så min pappa fick åka och legitimera mig på banken så jag fick ut pengarna. Jag spärrade kortet och beställde ett nytt som kommer på måndag eller tisdag. Rickard köpte Fifa 10 igår och han sitter och spelar det hela tiden på sin xbox 360 ;p Det märks att han tyckte att spelet var kul iallafall! Annars kommer det inte hända så mycket i helgen, mest ta det lugnt.

Tävling hos Lily!


Jag tävlar om en mysdress för ett värde av 299 kr hos Lily !
Gå du också in på hennes blogg och tävla. Läs då också hennes fantastiska blogg.

Lily har ännu en tävling (:

Tävla om en kyl fylld med Vitamin Wells! Lily håller i tävlingen. 
 Så klart är jag med och tävlar!


Lily har tävling!


                   Lily  har tävling!
Du tävlar om ett presentkort på 500 kr! Det enda du ska göra är att skaffa ett gratisbiokonto!

Besök hennes blogg och läs om hennes intressanta vardag och hennes super bra tips. Hon är en super söt tjej, jag läser hennes blogg varje dag. Börja du också med det!

Sorry!

Förlåt att jag inte uppdaterat bra idag...har gjort en hel del. Kollat tv, halv sovit & sen kom Emmie! Kanske slänger in ett till inlägg idag, annars får det vara lite dålig uppdatering idag *blink*blink*


RSS 2.0