Fotboll !

Sitter i Malmö hos Rickards syster & hennes kille med älsklingen <3 . Emmelie, rickards andra syster är också här (: Har precis krängt pizza och käkar chips & godis, goott!! Dem andra tittar på fotboll & jag tycker att det är riktigt tråkigt så lånar Rickards systers dator (: Därför tänkte jag blogga lite också har inte gjort det på ett tag ju! I fredags passade jag & Rickard mammas kompisars barn. Mamma hade födelsedags fest. Dem var tre ungar, men dem var snälla och det gick superbra ! När vi nattat ungarna så somnade framför tvn. Sköönt! Denna helgen var det egentligen meningen att jag skulle vara hemma men som tur var så fick jag sova hos Rickard till på Måndag ! (: Då blir det skola...hoppas det blir kul iallafall. Usch kom precis på att vi har redovisning i geografi, vi ska jämföra ett europeiskt land med ett icke europeiskt land inom demografi. Tråkigt jag vet. Men måste man så måste man. Också blir det Paradise Hotel ikväll! Ha det så bra allihopa och missa inte det ;) !

Vill vill vill!

Jag vill bygga på mina naglar med gelekitet jag har hemma! Men det är typ omöjligt att göra det på sig själv och ingen har tid att hjälpa mig ;/ Vilket dilemma asså, det är ju nästan ett I-landsproblem! hhaha. Skoldagen var kort idag, slutade 12.10 (: Tyvärr kommer jag inte göra det längre, nästa tisdag får jag börja med gympan och ta tåg till skolan. Tråkigt nog, det är riktigt skönt med taxi till och från skolan så kommer njuta av dessa sista gångerna! Ska nog hoppa in i duschen nu. Skönt ska det bli (: Känna sig fräsch. Kram

Let it snow !

Ja, idag har det varit en rolig dag ! Skolan gick bra, Amanda & Josefin livade upp spanskan rejält ;) Amanda snodde min Ipod Touch & spelade sönder, hahah! Men roligt var det iallafall (:


På eftermiddagen gick jag och Louise & Rebecka på stan. Louise blev helt såld på att hon skulle köpa två maxfactor produkter så att hon fick en liten väska med "mini smink" i. I varenda affär vi var i skulle hon kolla om dem hade samma erbjudande. Och det hade dem, haha lycklig Louise var kan man säga ! Och jag min klantskalle glömmer så klart mina vantar inne på Gina, vi hade hunnit bort till Game sen fick vi vända tillbaka och springa in i affärerna och leta. Jag sprang in på Gina och Louise på H&M. Det roliga var att jag hittade dem på Gina och sprang sen in på H&M för att säga till Louise och då har hon redan börjat åka upp i rulltrappan, så hon fick ta en liten "rulltrappetur" upp & ner. Som vi garva! Sedan gick vi in på Lagerhaus, trevliga grejjer man hittade där! Man blev lite sugen på att köpa en massa roliga saker. Fastnade för två örngott där det stog; Min på den ena och Din på den andra. Fanns också en cool där det stog: Ledig imorgon. Kostade bara 99 kr /st. En bra julklapp kanske?


Appropå julklapp! Jag har redan handlat klart (: Duktig känner man sig, men å andra sidan så bestämde jag mig för att bara köpa till Rickard i år. Mamma och Petter får klara sig utan! Hhaha, det är för dem inte varit snälla ;) Nej skojjade så klart ! Oj, inte lång tid kvar tills jullovet nu! Man längtar ju inte lite precis!!! Lov är det härligaste som finns helt ärligt. Men när det börjar ta slut blir man sur. Julen är också snart här! Riktigt mysigt, man kan ju alltid hoppas på en vit vinter. Fast det kommer ju aldrig hända så länge man bor i skåne, hhah! Kanske man borde flytta upp till Norrbotten där det är snö nästan året om? ( haha tog kanske i lite ) Men det vore nog rätt tråkigt ändå. Även om jag tycker om snö när den inte är slaskig (: Snöbollskrig, snölyktor, snöänglar & framförallt snögubbar! Det kallas VINTER! Mamma har redan börjat ta fram ljusstakarna och julgardinerna. Vi är redan på gång! Nej nu kan jag inte sitta här och drömma mig bort, måste tillbaka till verkligheten tyvärr! Har inlämning på bokrecension imorgon...måste nog börja med den nu känns det som! Kram på er alla ;*

Sovmorgon (:

Idag har jag sovmorgon, börjar 9.50. Det är bara så skönt! Man hinner både duscha, fixa sig, äta frukost & bara gå runder och njuta. Jag har Företagsekonomi nu på morgonen sen lunch och i eftermiddag har jag bara två lektioner sen slutar vi (: Det kallas en riktigt soft dag! Rickard kommer antagligen i eftermiddag, ska bli mys. Saknar min lilla plutt! Inatt har jag sovit skönt! Jag drömde heller inget, iallafall inte vad jag kommer ihåg.       

Sov ni skönt? (:


Flyttat ner till källaren!

Har glömt att berätta att jag flyttat ner i källaren! Är riktigt nöjd (: Här kommer lite bilder:


Himlen är oskyldigt blå (v)

Idag har det varit ovanligt kul i skolan , haha! Nelly & jag flummade typ i princip hela dagen ;o Men vi hade så otroligt kul! Hon är så rolig den bruden, precis som mina andra brudar är ;) Louise är för söt hon, hon brukar ibland när man typ sagt ngt om någon läxa till alla så frågar hon helt plötsligt; skulle vi ha någon läxa? Precis när man förklarat att man inte skulle ha det t ex. Härlig är hon ;) Det är ni andra också! Skoldagarna har börjat bli roligare, tjejerna gör allt så mycket roligare kan jag säga. Skolan i sig själv är inte speciellt rolig haha. Idag hade vi datorkunskap (: Vi går igenom Word som är såååå svårt ju ;) Inte precis ;p

Nu ska jag äta tjingeling ;)!


Tjenixen !

Sitter på bibliotekets dator med Nellan ;) & vi har skojjsigt ! Vi ska egentligen leta upp demografi fakta om Australien & Finland men som ni ser går det inte så jätte bra ;o Men vi har skrivit ut lite papper iallafall (a) Idag slutar man sent blööööh! 15.20 -.- ! Såå segt asså! Men vad fan kan man göra åt det? Inte ett enda skit ;/ Skolan är ju bara så tråkig! Men nej nu måste vi dra , vill ju inte komma försent till lektionen ;O !!!

Löördag!

Hejsan mina goda vänner! Har sovit hos Rickard inatt, han har äntligen kommit hem från sjukhuset (: Har suttit och spelat massor med spel på facebook idag, snacka om tidsfördriv! Jag ursäktar också för min dåliga uppdatering. Har inget att skylla på varför jag inte skrivit.

Dagens planer:

Åka till Rickards syster Zanna med Emmelie & barnen och kolla på hennes & Rockys lägenhet (:
Åka till Emmelie (Rickards andra syster) (:
Mysa framför tvn ikväll!

Idol
Såg alla idol igår? Jag tyckte alla var lika bra igårkväll, riktigt svårt att peka ut någon som inte var bra. Men skulle det vara någon skulle åkt så var det Reza...Och det gjorde hon också.

Första videoinlägget ;)!

Det här är då första videoinlägget för mig, så jag bara babblar på om skolan. Kanske inte så intressant men ville bara testa hur det funkar (:  (i bakgrunden är det tvn som låter ;p)



Videoblogg på g

Japp, precis som rubriken säger: videoblogg på gång! Min första videoblogg hihi ;P

Förortsungar



Denna film sitter jag och tittar på nu (: Mamma har sett den och säger att den är jätte bra !

Vill träna ! (:

Sitter här och funderar på vad man ska skriva om, kanske mitt ointressanta liv? Eller det kanske är intressant?

Väntar ivrigt på att Paradis Hotel ska börja! Det är riktigt kul att se alla dumma blondiner skämma ut sig. Inte för att alla blondiner är dumma, men dem som är med i Paradise Hotel brukar inte vara så smarta.

Haha, jag sitter och vrider och vänder mig här i stolen hela tiden. På något märkligtvis har jag fått ont i rumpan! Spelar heller ingen roll hur jag än sitter. Antagligen för att jag suttit här i princip mer än hälften av dagen ;O Inte bra... Men jag kan ju inte springa och träna nu precis. Får inte börja med det förräns den 1 december...Funderar på att börja träna gym & kondition då. Kan vara väl använt! Just nu är min kondition nere på zero! Det är heller inte bra. Motion is good! Träningskort kanske man borde införskaffa sig, smart idé! Oh, nu blev jag sugen på det ju!

Här kommer en bild på lilla mig (:






Duschelidusch :)

Ska ta en dusch nu (:

Hur gammal är du?




Hur gamla är ni som läser min blogg? Och vad tycker ni om den?


The party dont start till I walk in ;)


Denna tröjan hittade jag på Gina Tricot. Jag tycker den är fin även om den ser rätt enkel ut. Man kan ha den till vardags och man kan piffa upp den med snygga accesoarer och ett par snygga leggins så ser det nog lite festligt ut! Har funderat rätt länge på att köpa en sån här, har sett dem i Ginas affärer också.

Alla är ansvariga inför alla för allt som sker på jorden.



Precis kommit hem från att ha övningskört ute på parkeringen på Klitterhus (: Det var väldigt roligt, men det gick rätt hyfsat idag. Tränade på att parkera och backa.

Min lillebror ska komma hem när som helst och då ska vi äta så det blir MYCKET bättre uppdatering efter jag ätit. Så kika gärna in på sidan igen ikväll ! Tänkte lägga ut lite modeinlägg och lite inredning kanske (: KRAMIS <3

Stort tack till Alex Bring Palm (: !

Godmorgon alla underbara läsare (: ! Vill tacka Alex så jätte mycket för att han var så gullig och länkade mitt inlägg om honom. Men han var verkligen värd allt det jag skrev!

 Jag vet att jag haft jätte dålig uppdatering, har egentligen inte så mycket att skylla på mer än att varit trött och inte riktigt vetat vad jag ska skriva.

Snart ska jag springa ner i källaren och måla det sista på mitt nya rum, sen är det i stort sätt klart!! Jag är så himla lycklig nu! Har fått en ny soffa också, Ektorp ifrån IKEA. Den är jätte skön att både sitta och ligga i. Värmern i källaren är också fixad nu. Så förhoppningsvis kan jag flytta ner där dem närmaste dagarna! Då blir det foton eller en video på hur mitt nya rum ser ut (:

http://alexbringpalm.blogg.se/

Snälla gå in och ta en titt på hans blogg iallafall, det är det minsta jag kan begära.

Det går inte att beskriva med ord hur bra denna killen skriver, och hur rätt han faktiskt har om allt han säger och skriver.
Han tar orden ur munnen på en.
Och ibland säger han saker som man aldrig ens fått tankarna på innan.
Då sitter man där och funderar...och kommer fram till att han har rätt.
Så är det med precis allt.
Han får en att verkligen tänka, tänka på vad det är människor gör mot varandra och varför dem gör detta?
Alla behöver läsa hans blogg och få sig en tankställare.
Det kanske räddar flera liv? Någon kanske tar det till sig?
Jag vet att så många gör det.
Och jag hoppas innerligt att det kommer bli fler. Han räddar faktiskt liv.
Det kan du också göra, lyssna, ta det till dig & förändra.
Han gör inte det här för att bli känd genom en blogg, han gör det för att rädda!
Det kan jag lova er. Läs hans blogg så märker du det.
Han ställer upp för alla, behöver du hjälp med något eller känner dig nere? Prata då med han, han kan hjälpa dig!

Så jag ber er; Ta en rejäl titt! : http://alexbringpalm.blogg.se/


Get a clue ;)

Sitter och tittar på "Get a clue" på tvn (: Rickard ligger på sjukhuset ;/ väntar & väntar på att få veta när han kommer hem och vad det är som är fel med han ;/ Tyvärr får jag inte komma och hälsa på, det får bara föräldrar :( Kram

Tävling hos Lily ! (:



Tävling hos Lily !

Underbara Lilnda Blom har tävling igen! Denna gången om en mysig dress.
Förutom att läsa Linda Bloms blogg så brukar jag alltid tävla.
Det finns ju alltid en chans att du vinner ;)
 Så varför inte prova tävla? Och kika in på hennes fina blogg samtidigt! (:
Linda skriver om väldigt intressanta saker, t.ex kläder, inredning och sig själv.
Det är enkelt att tävla, välj vilken färg & storlek och kommentera i hennes blogg! Det är super enkelt!

Bulletproof - La Roux



Ritkigt bra låt, har funderat länge på namnet för att hitta låten. Närmare bestämt sen jag såg videon på Mtv, glömde så klart då kolla efter namnet. Men jag hittade det till slut! Ville dela med mig av denna sköna låt. Push on it, listen & enjoy it !

Farsdag!

Har varit dålig uppdatering för att jag gjort så roliga saker och inte riktigt haft tid för bloggen. Jag har bland annat varit social med familjen. Spelat kort har vi gjort en del (: Rickard är hemma ifrån en cup uppe i Borås. Tyvärr gick det inte så bra för dem. Min morbror Bo (Magnus) har varit nere här i helgen. Han ska åka hem nu snart, lite tråkigt. Men helgen har flutit på snabbt precis som vanligt...

Svin influensa sprutan...
Yes, imorgon måste jag ta sprutan. Och det värsta är att jag är så sjukt rädd för sprutor! Har varit det så länge jag minns. Jag tycker det gör rätt ont ibland, men jag får nästan panik precis innan man ska ta den också. Kan ju bli spännande att se hur det går imorgon.


Fired Up - Recension



Denna film var riktigt bra kan jag säga ! Handlar om två killar som spelar football och ska på träningsläger men övertygar cheerleader laget att dem vill vara med och åka på deras läger, men sanningen är att dem bara vill ragga på alla 300 tjejerna som kommer vara på det lägret. Dem lyckas få åka med och efter han som dagarna går på lägret förändras deras tankar om varför dem åkt dit och en av dem blir kär. Den är jätte fin och ändå rolig. Rekommenderar verkligen att ni ska titta på denna udnerbara film (: !


80-tal



80-tal

Ljusa pastellfärger, rosa, ljusblå eller tex ljuslila chinos, axelvaddar och blek denim i lös och ledig passform dominerar denna trend. Material som bomull och trikå är signum för denna tidsepok. Själv tycker jag att färger är snyggt. Men inte för starka färger. Det ser väldigt tråkigt ut om man knappt har någon färg alls. Ibland räcker det med att piffa upp det med en tröja med lite färg på och ibland behövs det mer.

Fired up !



"De två populäraste killarna i skolan bestämmer sig för att hoppa över fotbollslägret och istället åka på cheerleader lägret. Allt för flickorna och äran."

Denna film ska jag lägga mig coh titta på nu, kommer förmodligen göra en recension på den imorgon ;)

Källa: http://www.filmtipset.se/film/fired-up.html

CSI



CSI på tv nu, missa inte!!!

Tv-nörd (:

Kollar på tv programmet Ullared, det är rätt kul att titta på. Haha. Dem är för härliga dem som är med i programmet. Kommer sitta fastklistrad vid tvn dem dagarna det går. Jag kollar inte för att det är bra precis, men det är bara för kul att se alla människorna. Jag har sovmorgon imorgon börjar tio i tio, vilket är grymt skönt! Sitter här och gäspar nu. Idag blir det tyvärr ingen bra uppdatering. Imorgon blir det kanske lite mer, jag har så fullt upp med skolan på dagarna och när jag kommer hem vill jag bara ta det lugnt.

p.s Imorse skulle vi haft datorkunskap men alla datorerna stängde av sig och gick inte igång igen. Min dag var så gott som räddad ;) Det tyckte nog alla dem andra i klassen också, hihi d.s


By the time

Väntar på att lillebror ska komma hem, han borde komma vilken minut som (: Har skött om hans "farmville & happy aquarium" medans han varit hos sin pappa. Han tycker det är jätte kul att spela det, precis som jag hihi. Nu får han prova äta mat med gluten i, dem ska testa och se om han kan börja äta det. Egentligen är han ju gluten intolerant. Han tycker det är jätte spännande och kul att få äta samma mat som oss. Han har ju alltid fått äta glutenfritt. Jag blev helt inne i desperate housewives. Det går nog i repris nu. Har missat en del avsnitt. Dem är ju bara så bra !


Söndag

Precis hoppat ur duschen, ska åka hem tjugo över tre tyvärr ;/ Ska äta frukost nu. Nu på lovet har det blivit frukost vid lunch, man vänder lite på dygnet. Men det blir ju ändring på det imorgon. Börjar klockan åtta.

RSS 2.0